Συγκινεί ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης και εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του σταθμού στην ΕΣΗΕΑ, ο οποίος καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.
Ο Βότσκαρης είναι εδώ και χρόνια μάχιμος ρεπόρτερ στο Star και εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Μέσω του Facebook δημοσιοποίησε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας παγώνοντας τους πάντες. Όπως έγραψε διαγνώστηκε με καρκίνο, θα αγωνιστεί αν και ξέρει ότι θα χάσει τη μάχη. «Τελικά γεννήθηκα άτυχος θα πολεμήσω τον καρκίνο αν και ξέρω ότι θα χάσω. Μετα το σοκ ξεκινάει ο πόλεμος», έγραψε.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.