Φοιτητικές εκλογές: Εκτός κάλπης για πρώτη φορά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

soe_09

 Φόβοι για επεισόδια - Η λύση της μεταφοράς της κάλπης στην Αίγλη Ζαππείου ακυρώθηκε και έτσι η πρώην ΑΣΟΕΕ θα είναι απούσα από την εκλογική διαδικασία

Δεν θα στηθούν τελικά οι κάλπες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τις φοιτητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό τον φόβο των επεισοδίων, η λύση της μεταφοράς της κάλπης στην Αίγλη Ζαππείου ακυρώθηκε και έτσι η πρώην ΑΣΟΕΕ θα είναι απούσα από την εκλογική διαδικασία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Την ίδια ώρα, επεισοδιακή είναι η εκλογική διαδικασία για τη Νομική Αθηνών, αφού από τη μία η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καλεί τους φοιτητές να προσέλθουν στις κάλπες που έχουν στηθεί στην Αίγλη Ζαππείου και από την άλλη, κυρίως αριστερές παρατάξεις αντιδρούν καθώς επιθυμούν να παραμείνουν στο κτίριο της οδού Σίνα.

Γενικά, οι φοιτητικές εκλογές γίνονται φέτος με «φόντο» τις συγχωνεύσεις ΤΕΙ και τις ρητορικές και τις έρευνες, σχετικά με τη βία και την ανομία στην ανώτατη Εκπαίδευση. Όπως και πέρυσι, δεν υπάρχει κάποιο ενιαίο όργανο των φοιτητών, το οποίο να είναι επιφορτισμένο με την καταμέτρηση ψήφων, οπότε για άλλη μία χρονιά η κάθε παράταξη θα εκδώσει τα δικά της αποτελέσματα.

Εξάλλου, σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής, στις εκλογές αναμένεται να κυριαρχήσει η αποχή. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η αποχή είχε αναδειχθεί νικητής των εκλογών, με ποσοστό άνω του 40%.

Οι περισσότερες σχολές πάντως, έχουν προχωρήσει σε ακύρωση όλων των εκπαιδευτικών διαδικασιών, εκτός του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας που θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ το Πάντειο εξέδωσε ανακοίνωση για την ομαλή συνέχιση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σήμερα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι φοιτητές μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους έως και τις 7 το απόγευμα, επιδεικνύοντας στην εφορευτική επιτροπή τη φοιτητική τους ταυτότητα/φοιτητικό πάσο και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Spur.gas.

Βάζοντας τα νύχια μας στα μάτια μας το αποτέλεσμα είναι προφανές. Είναι τοις πασοι γνωστόν ότι τα αποΚΟΜΑΤΑ ελέγχουν με όλους τους τρόπους που μπορούν να υπάρξουν τα πάντα στο δημόσιο τομέα και στην Παιδεία .... Για αυτό και τα ελληνικά Πανεπιστήμια αν και πρωτοπόρα σε έρευνα ενεργητική και θεωρητική φθίνουν στην κατάταξη θέσης που τους ανήκει παγκοσμίως. ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ πρέπει να κινούνται σ αυτή τη χώρα αλλιώς τα ΜΜΕ που ελέγχουν και ελέγχονται από τα τσιράκια της εκάστοτε εξουσίας που κυβερνά απαξιώνουν τα πάντα και αντίλογος δεν μπορεί σε δημόσιο λόγο να υπάρξει επ ουδενί. Όμως όλα αυτά από εμάς εκπορεύονται. Εμείς είμαστε αυτοί που λέμε έξω από εκλογικά κέντρα "εμένα η οικογένεια μου είναι #δημοκρατικη# Πάππου προς Πάππου και έτσι θα παραμείνει. Κι εννοούμε ότι ψηφίζουμε συγγεκριμενο πολιτευτή για να μας κάνει τα ρουσφέτια που επιθυμούμε. Γεμάτη ΡΑΓΙΑΔΕΣ κοινωνία πως να δει και να νοιώσει το αύριο με μάτια που κοιτάνε πάντα το χώμα; Αυτό μας έχουν μάθει να κάνουμε κι αυτό τηρούμε ευλαβικά κι εμείς για χάρη του ρουσφετιού που αναμένουμε. Ω Ελλάς Ελλήνων Χώρα τι Ραγιάδες έχεις τώρα. ""Τα πανεπιστήμια ως οργανισμοί είναι το απόλυτο αντίκρυσμα της κοινωνίας που τα δημιουργεί"" Ε τι να περιμένει λοιπόν κανείς πλέον από μια κοινωνία Ραγιάδων και φτηνών ρουσφετολόγων; ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ το λοιπόν. Αυτό μας ανήκει κι αυτό έχουμε. (((Να σκέπτεστε όσο ακόμα δεν θεωρείται παράνομο.)))

giannakis

εκλογες στα πανεπιστημια και δεν ντρεποντε σκετη ξεφτιλα.αυτοι εχουν καταστρεψει την νεολαια.τι δουλεια εχουν τα κοματα στις σχολες?δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα σ αυτην την χωρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΣΣΟΕ = ΓΙΑΦΚΑ, ΙΣΛΑΜΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ----------------ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ--------------------- ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ( ΛΗΣΤΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)----------------ΚΛΕΠΤΟΔΟΧΟΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ; ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΣΟΕ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΠΑΝΕΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ,----------------------- ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ, ΜΕ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ;, ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ--------- ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ. Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ----- ΙΣΛΑΜΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ-ΔΟΥΛΑΚΙΑ--ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ---------------

Αγανακτισμένος

Η λύση για το πρόβλημα της ανομίας και της αναρχοφασιστικής κατοχής της ΑΣΟΕΕ είναι μία. Πρώτον, φεύγει αυτό το τσίρκο που λέγεται Κυβέρνηση. Δεύτερον, ξανακαταργείται ο νόμος για το δήθεν άσυλο, που στην πραγματικότητα είναι άσυλο μπαχαλάκηδων, τοξικομανών, μαχαιροβγαλτών, άστεγων που ξερνάνε μέσα στη σχολή, και λοιπών ''δημοκρατικών'', παραβατικών, περιθωριακών και αποβρασματικών δυνάμεων. Τρίτον, μπαίνει η Αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ και αφού μοιράσει ''ξύλο με το κιλό'', μπουζουριάζει όλους τους λεχρίτες που το παίζουν επαναστάτες του μπάχαλου, και τους πηγαίνει στη ''στενή''. Αφού οι φοιτητές είναι κότες και δεν μπορούν να ενωθούν μπροστά στον κοινό εχθρό, δηλαδή τους αναρχομπάχαλους, και να τους δώσουν ένα γερό ''χέρι ξύλο'', ας περιμένουμε τουλάχιστον την αλλαγή Κυβέρνησης. Σημειωτέων, δεν υπήρξα ποτέ μου Δεξιός και ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ , αλλά είμαι πρόθυμος να συμμαχήσω προσωρινά με οποιαδήποτε Κυβέρνηση αποφασίσει να πετάξει αυτά τα γουρούνια έξω από την ΑΣΟΕΕ!

Τάνια

Αριστερή δημοκρατία των Γκουλάγκ, κόκκινος φασισμός σαρώνει τη χώρα και τη νεολαία. Πότε αριστερά, πότε ναι στον φασιμό. Η Ανατολική Ευρώπη απελευθερώθηκε, καιρός να γίνει ελεύθερη και η πατρίδα μας.

ΑΣΤΟΣ

Με άλλα λόγια...... "πως η χαχόλικη ασυδοσία μιάς ανώριμης, πελατειακής και συμπλεγματικής Μπανανίας, μετατρέπει τη Δημοκρατία σε φασιστικό φέουδο των Αριστερών, 40 χρόνια τώρα".....Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας!

YiannisM

Το παρακράτος στο μεγαλείο του.

ΧΥΖ

Τα κόμματα έχουν κάνει τα πανεπιστήμια σαν τα μούτρα τους και ακόμη χειρότερα. Τουλάχιστον τα κόμματα κατορθώνουν και εκδίδουν κοινά αποτελέσματα. Αυτό οι φοιτητές δεν το έχουν καταφέρει ακόμη τα τελευταία 40 χρόνια!!!

Παρακμή

λόγω μπαχαλάκηδων

Λευτέρης

Έξω τα κόμματα από τα Πανεπιστήμια. Όλα τα κόμματα. Οι φοιτητές φοιτούν για να πάρουν πτυχία και όχι κομματικά αξιώματα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

patra

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ήταν αρκετός ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου και περίμενε κάτω από την βροχή με τις ομπρέλες για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης του καρναβαλιού

1
big_syllalitirio

Εντυπωσιακή υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Επιτροπής για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών για συλλογή υπογραφών με αίτημα την διεξαγωγή του

4
eliamep

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων  θα συζητήσει με τους Λουκά Τσούκαλη, Πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ, και Αλέξη Παπαχελά, Διευθυντή της εφημερίδας « Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για τις σημαντικότερες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η ΕΕ λίγους μόλις μήνες πριν διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές εκλογές