Έφεραν ηρωίνη και κοκαΐνη από την Βουλγαρία

Έφεραν ηρωίνη και κοκαΐνη από την Βουλγαρία

Στο εσωτερικό του οχήματός τους βρέθηκαν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 55,9 γραμμαρίων και επτά "φιξάκια" με κοκαΐνη βάρους 2,6 γραμμαρίων

Hrwini-kokaini-Promaxwnas
"Φορτωμένοι" με ναρκωτικά επέστρεψαν από το ταξίδι τους στην Βουλγαρία δυο Έλληνες, μία 34χρονη και ένας 47χρονος, αλλά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ακινητοποιήθηκε στον Προμαχώνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών.

Στο εσωτερικό του βρέθηκαν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 55,9 γραμμαρίων και επτά "φιξάκια" με κοκαΐνη βάρους 2,6 γραμμαρίων. Οι επιβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό τους και 310 ευρώ που είχαν στην κατοχή τους.

Ως την περιοχή του Κορδελιού στην Θεσσαλονίκη έφτασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, ακολουθώντας πληροφορίες για κύκλωμα που διακινεί ηρωίνη. Αρχικά, συνέλαβαν μια 53χρονη Ρωσίδα που είχε στην 39 "φιξάκια" με ηρωίνη βάρους 16,2 γραμμαρίων και 90 ευρώ και έπειτα ερεύνησαν το σπίτι όπου κατοικεί μαζί με έναν 51χρονο Έλληνα.

Εκεί κατασχέθηκαν άλλα 15,8 γραμμάρια ηρωίνης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα ψαλίδι με υπολείμματα ηρωίνης, 18 άδεια νάιλον σακουλάκια, 24 ναρκωτικά χάπια και 1.215 ευρώ. Τέλος, σε έρευνα στο σπίτι μιας 54χρονης Ελληνίδας κατασχέθηκαν άλλα 40 "φιξάκια" με ηρωίνη βάρους 12 γραμμαρίων, εννέα άδεια νάιλον σακουλάκια και 200 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης