Καταδικάστηκε 49χρονος που έβγαλε όπλο σε κατάστημα στο Αγρίνιο

Καταδικάστηκε 49χρονος που έβγαλε όπλο σε κατάστημα στο Αγρίνιο

Tο όπλο κατασχέθηκε και ερευνάται αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες - Ποινή φυλάκισης έξι μηνών για τον 49χρονο 

gun_008
Άναυδη έμεινε η υπάλληλος ενός καταστήματος στην πλατεία Πανοπούλου του Αγρινίου, όταν είδε έναν άνδρα που μπήκε μέσα να βγάζει από την τσέπη του ένα πιστόλι! Η καρδιά της πήγε στη θέση της, όταν εκείνος το έβαλε σε μια τσάντα χωρίς να την απειλήσει ή να προκαλέσει κάποιο επεισόδιο.

Ωστόσο, μόλις ο 49χρονος ένοπλος έφυγε, η τρομοκρατημένη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε μικρή απόσταση, να αφοπλιστεί και να προδασχθεί με χειροπέδες στην Ασφάλεια. Εκεί εξακριβώθηκε ότι το όπλο ήταν κρότου και στον γεμιστήρα είχε αβολίδωτα φυσίγγια, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο δράστης προσπάθησε να το... πουλήσει σε περαστικούς!

Φυσικά, το όπλο κατασχέθηκε και ερευνάται αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες. Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο που του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης