Καιρός για παραλία: Πού θα «αγγίξει» ο υδράργυρος τους 30 βαθμούς Κελσίου

Καιρός για παραλία: Πού θα «αγγίξει» ο υδράργυρος τους 30 βαθμούς Κελσίου

Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς

Paralies_kosmos
Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 27 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 31 βαθμούς, στην Ηπειρο από 10 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 32 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 12 έως 26 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης