Έκλεβε μηχανές για να αρπάζει τσάντες στην Πάτρα

Έκλεβε μηχανές για να αρπάζει τσάντες στην Πάτρα

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο κλοπές δικύκλων, δυο αρπαγές τσαντών και μια κλοπή κινητού

4270300
Η κλεμμένη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 37χρονος όταν τον εντόπισαν στην Πάτρα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, αποκάλυψε την δράση του καθώς τις τελευταίες ημέρες έκλεβε μηχανάκια για να τα χρησιμοποιεί σε... αρπαγές τσαντών! Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο κλοπές δικύκλων, δυο αρπαγές τσαντών και μια κλοπή κινητού.

Τη περασμένη δευτέρα, ο δράστη έκλεψε τη μοτοσικλέτα ενός 26χρονου και αμέσως μετά πλησίασε με αυτήν έναν 23χρονο, τον απασχόλησε και του άρπαξε το κινητό του. Αλλά και στις 11 Απριλίου, είχε κλέψει το μοτοποδήλατο ενός 42χρονου και με αυτό πλησίασε μια 44χρονη Βουλγάρα αρπάζοντας με μια αιφνιδιαστική κίνηση την τσάντα της η οποία είχε μέσα το κινητό της, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Την ίδια ημέρα, άρπαξε με τον ίδιο τρόπο και την τσάντα μιας 56χρονης με 100 ευρώ, το κινητό της και διάφορα αντικείμενα.

Τα κλεμμένα δίκυκλα και το κινητό του 23χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές και κρατείται για να απολογηθεί στον ανακριτή. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης