Έκλεβε μηχανές για να αρπάζει τσάντες στην Πάτρα

4270300

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο κλοπές δικύκλων, δυο αρπαγές τσαντών και μια κλοπή κινητού

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 37χρονος όταν τον εντόπισαν στην Πάτρα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, αποκάλυψε την δράση του καθώς τις τελευταίες ημέρες έκλεβε μηχανάκια για να τα χρησιμοποιεί σε... αρπαγές τσαντών! Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο κλοπές δικύκλων, δυο αρπαγές τσαντών και μια κλοπή κινητού.

Τη περασμένη δευτέρα, ο δράστη έκλεψε τη μοτοσικλέτα ενός 26χρονου και αμέσως μετά πλησίασε με αυτήν έναν 23χρονο, τον απασχόλησε και του άρπαξε το κινητό του. Αλλά και στις 11 Απριλίου, είχε κλέψει το μοτοποδήλατο ενός 42χρονου και με αυτό πλησίασε μια 44χρονη Βουλγάρα αρπάζοντας με μια αιφνιδιαστική κίνηση την τσάντα της η οποία είχε μέσα το κινητό της, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Την ίδια ημέρα, άρπαξε με τον ίδιο τρόπο και την τσάντα μιας 56χρονης με 100 ευρώ, το κινητό της και διάφορα αντικείμενα.

Τα κλεμμένα δίκυκλα και το κινητό του 23χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές και κρατείται για να απολογηθεί στον ανακριτή. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του συνεχίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα

fytrou_1

Η Βαρβάρα Φύτρου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητά να της χορηγηθούν έγγραφα και υλικό από την 23η Ιουλίου  - Στρέφεται κατά του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.), και της  ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «AEROSERVICES S.A.».

7
kikloma_odigisi__1_

Σοκαριστικοί οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τα πλαστά διπλώματα οδήγησης: «Τι τα πέρασε τα χιλιάρικα... μαρούλια;» λένε οι κατηγορούμενοι για τον αχόρταγο διευθυντή που στρατολόγησαν με... ποσοστά - Είχαν «πελάτες» από τη Γερμανία και την Ουγγαρία

13