Τα γυρίζει και πάλι η 25χρονη νοσοκόμα: Δεν ανακάλεσα - Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης

Τα γυρίζει και πάλι η 25χρονη νοσοκόμα: Δεν ανακάλεσα - Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης

Δεν αναγνωρίζει καμία κατάθεση με την οποία ανακαλεί όσα είπε την πρώτη φορά στους αστυνομικούς δηλώνει ο συνήγορός της

astynomia
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της 25χρονης νοσοκόμας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιαστή κοντά στο Πεδίο του Άρεως. Η κοπέλα, τα γυρίζει πάλι και μετά τη δεύτερη κατάθεση που έλεγε ότι σκηνοθέτησε το συμβάν για να καθυστερήσει τον γάμο της, τώρα επιμένει ότι τελικά έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και ζητά να δώσει νέα κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε τον ποινικολόγο κ. Αντώνη Φουσσα ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr επεσήμανε πως: «Σήμερα το απόγευμα με επισκέφθηκε η 25χρονη μαζί με την οικογένειά της και μου δόλωσε ότι όσα είπε στην αρχική της κατάθεση, οτι έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της είναι απολύτως αληθή. Τυχόν φερόμενη κατάθεση στην οποία ανακαλεί τα όσα είπε την πρώτη φορά, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, δεν την αναγνωρίζει ενώ όπως μου είπε όταν υπέγραψε την τελευταία κατάθεση, δεν την ανεγνώρισε και δεν της την ανέγνωσαν.

Κατόπιν αυτού, πρόθεση της είναι να εμφανιστεί εκ νέου στην Αστυνομία και να καταθέσει όλη την αλήθεια. Έξαλλου το γεγονός οτι παρέμεινε επι τρεις ημέρες στο νοσοκομείο με σοβαρές κακώσεις δεν αφήνουν περιθώρια οτι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της». Στο πλευρό της νεαρής βρίσκεται και ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της: «Μίλησα με τον κ. Φουσσα και την κοπέλα.

Επιμένει στην αρχική της εκδοχή και όπως με ενημέρωσε ο συνήγορός της θα δώσει εκ νέου κατάθεση. Συζητήσαμε πολλά τα οποία καλύπτονται απο το ιατρικό απόρρητο. Οταν εκείνη αποφασίσει να μιλήσει ξεκάθαρα, εγώ θα είμαι δίπλα της» επεσήμανε στο protothema.gr o κ. Σουρας.

FullSizeRender__1_

Ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας

Η 25χρονη ζήτησε το απόγευμα της Κυριακής μέσω του δικηγόρου της να καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία. Ωστόσο όπως εξηγεί και ο συνήγορός της, αν και το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 20:30 ενημέρωσαν τον κ. Φουσσα οτι δε υπήρχε γραμματέας και έτσι ορίστηκε τηλεφωνικό ραντεβού για τις 11 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου μέσα στην ημέρα να μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και να δώσει άλλη μια κατάθεση.


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης