Κρήτη: Έκλεψαν μεγάλο ποσό από τον πρόεδρο του Κισσαμικού

4255076

Οι κακοποιοί πρέπει να είχαν πληροφορηθεί ότι το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας «Ροκάκης ΑΕ- Creta Fish» που δραστηριοποιείται από το 1932 στον τομέα της εμπορίας ψαριών υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ

Καλά διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Χανίων- Κισσαμικός και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνη Ροκάκη, στο Καστέλι Κισσάμου.

Οι κακοποιοί πρέπει να είχαν πληροφορηθεί ότι το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας «Ροκάκης ΑΕ- Creta Fish» που δραστηριοποιείται από το 1932 στον τομέα της εμπορίας ψαριών υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ! Έτσι, τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής διέρρηξαν την επιχείρηση, αφού πρώτα ξήλωσαν τις κάμερες ασφαλείας και παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο άρπαξαν τα “ζεστά” μετρητά.

Δρώντας με εντελώς “επαγγελματικό” τρόπο, οι εισβολείς πήραν μαζί τους το καταγραφικό μηχάνημα με το οποίο ήταν συνδεδεμένες οι κάμρες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η εικόνα τους. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χανίων ερευνούν με πολλή προσοχή την υπόθεση και προσπαθούν να εντοπίσουν όσους γνώριζαν την ύπαρξη του μεγάλου ποσού, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα, παρ' όλο που θεωρείται βέβαιο ότι οι δράστες φορούσαν γάντια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kataigida-orestis

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ακόμα και... χιόνια από αύριο - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει περισσότερο το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει τη χώρα - Την Τετάρτη θα υποχωρήσουν τα φαινόμενα