Πόσο ΣΥΡΙΖΑιοι έγιναν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι; Το Twitter «μίλησε»

Πόσο ΣΥΡΙΖΑιοι έγιναν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι; Το Twitter «μίλησε»

Το κύμα οξύτατων αντιδράσεων στο twitter δείχνει ότι δίχασε η επιστροφή των Μήτσων - Επικριτικά για την πολιτική επιρροή του Λάκη Λαζόπουλου τα περισσότερα σχόλια - Ποιοι οργίστηκαν και ποιοι διασκέδασαν με τη σάτιρα

mitsos34
Μήτσοι ή μίση; Η επάνοδος του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση και δη με το εμβληματικό του σατιρικό βαριετέ διέγειρε τα πολιτικά αντακλαστικά των Ελλήνων. Όπως αποτυπώθηκαν στα social media και ιδιαίτερα στο twitter, οι εντυπώσεις που άφησε η πρεμιέρα των επικαιροποιημένων Μήτσων ήταν ανάμικτες. Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποδέχτηκαν με συμπάθεια την επιστροφή των κωμικών χαρακτήρων και επαίνεσαν τον Λαζόπουλο για ορισμένα από τα σκετς και τις ατάκες του.

Ωστόσο, τα περισσότερα σχόλια είναι μάλλον επικριτικά, τόσο για την πρωτοτυπία του σόου, όσο -και κυρίως- για τον ρόλο του ίδιου του Λάκη σαν ισχυρό παράγοντα επηρεασμού της κοινής γνώμης. Ο πολιτικός λόγος του Λαζόπουλου, με το σαφές πρόσημό του την ανοιχτή υποστήριξη της αριστεράς, την προσωπική σχέση με τον πρωθυπουργό κ.λπ, σε συνδυασμό με την επιτυχία και την ευρεία λαϊκή του απήχηση, τον καθιστούν ενίοτε αποδέκτη συσσωρευμένου θυμού. Ο οποίος εκφράζεται πρωτίστως προς την κυβέρνηση, αλλά μοιραία τον εισπράττει και ο Λάκης, εφόσον υπάρχει η υπόνοια ότι δεν είναι εξίσου ανελέητος με τους νυν κρατούντες, όσο ήταν πχ όταν διακωμωδούσε τους προκατόχους τους, την περίοδο προ των εκλογών του 2015, τότε που οι εκπομπές του σάρωναν σε τηλεθέαση.

Αλλά ακόμη και για τα «νούμερα» που έκαναν οι νέοι Μήτσοι στην πρεμιέρα τους το προηγούμενο Σάββατο από την συχνότητα του ΑΝΤ1, άλλοι πανηγυρίζουν δικαιωμένοι και άλλοι επιχαίρουν για την διαφαινόμενη πτώση του πάλαι ποτέ ανίκητου Λάκη. Σε κάθε περίπτωση, το χάρισμα που φαίνεται να μην έχει χάσει ούτε κατ' ελάχιστον, είναι να εξάπτει τα πάθη στην ελληνική κοινωνία. 

Ακολουθεί απάνθισμα μερικών μόνο από τα εκατοντάδες μηνύματα στο twitter σχετικά με τους «Μήτσους reloaded»
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης