Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών έχει κλονιστεί

omada-dias-newasd

«Δεν ξέρω πού θα οδηγηθεί η κατάσταση αυτή» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Θεόφιλος Παπαδάκης

Στην παρατήρηση ότι το αίσθημα των πολιτών έχει κλονιστεί «και δεν ξέρω πού θα οδηγηθεί η κατάσταση αυτή» προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλών (ΠΟΑΣΥ), Θεόφιλος Παπαδάκης.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ζήτησε να υπάρξει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που κινούνται στους δρόμους και ανταποκρίνονται άμεσα στις κλήσεις των πολιτών ενώ ζήτησε να υπάρξει και αυστηροποίηση των ποινών για περιπτώσεις εισβολών σε σπίτια με θύματα ηλικιωμένους και μικρά παιδιά.

«Θα πρέπει να αλλάξει ο ποινικός κώδικας και να γίνουν αυστηρότερες οι ποινές για ορισμένα αδικήματα όπως π.χ. τα εγκλήματα ιδιοκτησίας. Όταν μπαίνει στο σπίτι σου κάποιος αυτό θα πρέπει να το δούμε με έναν μέσο νου» είπε ο κ. Παπαδάκης.

Ωστόσο τόνισε ότι προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής και γι' αυτό «δεν χωρούν λογικές Ράμπο από τους πολίτες.

«Θα πρέπει να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε και μετά να ενημερώμουμε την ΕΛΑΣ» είπε ο κ. Παπαδάκης σχολίαζοντας τις οδηγίες που δίνει η Ελληνική Αστυνομία σε περιστατικά εισβολής ληστών και διαρρηκτών σε σπίτια.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Έχει φορέσει ποτέ στολή;;

Η αστυνομία είναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ πατόκορφα. Ακόμη και ο κύριος συνδικαλιστής, μιλάει σαν νατανε δημοσιογράφος, σαν παρατηρητής, και όχι ως αστυνομικός.

Α. ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ

Θέλω να παρακαλέσω τους κλέφτες της χώρας, αντί να την πέφτουν στα γεροντάκια, να την πέφτουν στα σπίτια δικαστών, πολιτικών, και να τους απειλούν όπως κάνουν και με τους εκτεθειμένους πολίτες. Για να δούμε πως θα αντιδράσουν!!!!! Άλλωστε δεν κυνδινεύουν, διότι θα τους αφήσουν άμεσα. Και εάν κάποιος από τους ανωτέρω αντιδράσει να τον κατηγορήσουν για κακούργημα!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zakinhtos-kare1

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα - «Μετά τη σύλληψή τους μας απείλησαν ενώπιον των αστυνομικών ότι θα μας κάψουν ζωντανούς αν δεν αποσύρουμε τη μήνυση» λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

13