Πρόεδρος κοινότητας Ακραιφνίου: Καθαρές οι χημικές εξετάσεις για το νερό της περιοχής

Πρόεδρος κοινότητας Ακραιφνίου: Καθαρές οι χημικές εξετάσεις για το νερό της περιοχής

«Ήρθε το ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε δείγματα και πήραμε δείγματα από άλλα 4-5 σημεία και δύο καταστήματα. Οι χημικές εξετάσεις που πήραμε αφού βγαίνουν γρήγορα ήταν καθαρές και περιμένουμε και τις μικροβολογιακές εξετάσεις» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6

taxi-new-si9
Καθαρές ήταν σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Ακραιφνίου Αλέκο Βασιλείου οι χημικές εξετάσεις από τα δείγματα νερού που πήρε το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ από την περιοχή μετά την ασθένεια που εκδήλωσαν περίπου 30 από τους 60 μαθητές του σχολείου τη Δευτέρα.

«Ήρθε το ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε δείγματα και πήραμε δείγματα από άλλα 4-5 σημεία και δύο καταστήματα. Οι χημικές εξετάσεις που πήραμε αφού βγαίνουν γρήγορα ήταν καθαρές και περιμένουμε και τις μικροβολογιακές εξετάσεις» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Αυτή τη στιγμή κατευθυνόμαστε προς μια πολύ δυνατή ίωση, αυτή τη στιγμή κι εγώ δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι» είπε ο κ. Βασιλείου.

Όπως διευκρίνισε, τέλος, «το σχολείο το κλείσαμε χθες για τους ελέγχους και σήμερα είπαμε στους γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους αν βλέπουν μικρά συμπτώματα και να μη τα στείλουν για μάθημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης