Πρόεδρος κοινότητας Ακραιφνίου: Καθαρές οι χημικές εξετάσεις για το νερό της περιοχής

taxi-new-si9

«Ήρθε το ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε δείγματα και πήραμε δείγματα από άλλα 4-5 σημεία και δύο καταστήματα. Οι χημικές εξετάσεις που πήραμε αφού βγαίνουν γρήγορα ήταν καθαρές και περιμένουμε και τις μικροβολογιακές εξετάσεις» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6

Καθαρές ήταν σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Ακραιφνίου Αλέκο Βασιλείου οι χημικές εξετάσεις από τα δείγματα νερού που πήρε το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ από την περιοχή μετά την ασθένεια που εκδήλωσαν περίπου 30 από τους 60 μαθητές του σχολείου τη Δευτέρα.

«Ήρθε το ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε δείγματα και πήραμε δείγματα από άλλα 4-5 σημεία και δύο καταστήματα. Οι χημικές εξετάσεις που πήραμε αφού βγαίνουν γρήγορα ήταν καθαρές και περιμένουμε και τις μικροβολογιακές εξετάσεις» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Αυτή τη στιγμή κατευθυνόμαστε προς μια πολύ δυνατή ίωση, αυτή τη στιγμή κι εγώ δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι» είπε ο κ. Βασιλείου.

Όπως διευκρίνισε, τέλος, «το σχολείο το κλείσαμε χθες για τους ελέγχους και σήμερα είπαμε στους γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους αν βλέπουν μικρά συμπτώματα και να μη τα στείλουν για μάθημα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα

fytrou_1

Η Βαρβάρα Φύτρου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητά να της χορηγηθούν έγγραφα και υλικό από την 23η Ιουλίου  - Στρέφεται κατά του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.), και της  ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «AEROSERVICES S.A.».

3
kikloma_odigisi__1_

Σοκαριστικοί οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τα πλαστά διπλώματα οδήγησης: «Τι τα πέρασε τα χιλιάρικα... μαρούλια;» λένε οι κατηγορούμενοι για τον αχόρταγο διευθυντή που στρατολόγησαν με... ποσοστά - Είχαν «πελάτες» από τη Γερμανία και την Ουγγαρία

11