Απίστευτες εικόνες: Γερανός πήρε «αμπάριζα» εννέα αυτοκίνητα στη Ρόδο!

Απίστευτες εικόνες: Γερανός πήρε «αμπάριζα» εννέα αυτοκίνητα στη Ρόδο!

Βρίσκονταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, όταν τους προκάλεσε σοβαρές ζημιές - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Ό,τι έβρισκε στο διάβα του κατέστρεφε ένας γερανός στο Φαληράκι της Ρόδου, ο οποίος με ανοιχτό το δεξιό «πόδι» και εν κινήσει χτύπησε εννέα αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου. 

Ο γερανός προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα οχήματα, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσε συνεργείο οδικής βοήθειας, προκειμένου να μεταφέρει τα διαλυμένα αυτοκίνητα, ενώ έχουν κληθεί ασφαλιστικές εταιρείες. 

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διευρευνώνται.
 
ΣΧΟΛΙΑ (6)

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

Αφαντενος ή Αρχαγγελίτης ήτανε....

Χειριστής

Η ξεχασε το ποδαρικό του γερανού ανοιχτό η ξέχασε τον γερανό μπλοκαρισμένο και άνοιξε μόνο του. Και στις δύο περιπτώσεις φταίει ο οδηγός/χειριστής .

FASSI 680XP

ΚΟΜΠΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

αυτό αξίζει

σε όσους παρκάρουν παράνομα!! προσκαλούμε τον οδηγό για ένα ΣΚ στην Αθήνα , να βάλει μια τάξη

DrV

...κάτι πρέπει να γίνει με τον κάθε βλαμμένο που οδηγεί βαρύ όχημα σαν να οδηγεί το σαραβαλακι του στο χωριό του... Έχω δει πριν χρόνια φορτηγο με γερανό, με το δεξί πόδι ανοιχτό (εκτεταμένο 2 μέτρα) να προσπαθεί να προσπεράσει μηχανάκι , και ο οδηγός από το μηχανάκι (βλέποντας στο καθρεφτάκι του το πόδι να τον πλησιάζει) να μην ξέρει που να χωθεί δεξιά διατηρώντας τη ταχύτητα του φορτηγού γιατί εάν φρεναρε θα τον θέριζε το πόδι του γερανού... Μετά από συνεχή κορναρίσματα το φορτηγό σταμάτησε ενώ ο οδηγός από το μηχανάκι που τη γλίτωσε , προσπαθούσε να συνέλθει από την τρομάρα του.

Πωπω

Καμπριο, τα εκανε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

entatik_ari

Η κατάσταση είναι απελπιστική ενώ ακόμα δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπιστεί η κορύφωση των κρουσμάτων γρίπης, που αναμένεται να υπάρξει το ερχόμενο διάστημα - Ερωτήματα για το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης