Γρεβενά: Μεγάλες καταστροφές από ανεμοθύελλα - «Ξηλώθηκε» σκεπή εκκλησίας στο Γήλοφο

Γρεβενά: Μεγάλες καταστροφές από ανεμοθύελλα - «Ξηλώθηκε» σκεπή εκκλησίας στο Γήλοφο

Η σκεπή της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου στο Γήλοφο, που είναι διατηρητέο μνημείο, καταστράφηκε ολοσχερώς

Μεγάλες καταστροφές και σοβαρές υλικές ζημιές, σε κτίρια και το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος, προκάλεσαν στη Δεσκάτη οι ισχυροί άνεμοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η σκεπή της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου στο Γήλοφο, που είναι διατηρητέο μνημείο, καταστράφηκε ολοσχερώς από την ανεμοθύελλα, ενώ υπήρξε εκτεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στον δήμο, εξαιτίας της πτώσης καλωδίων χαμηλής τάσης.

Σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου έπεσαν κλαδιά δέντρων, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Επίσης, ξέσπασε φωτιά- από άγνωστη αιτία- σε αποθήκη κτηνοτροφικής μονάδας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν όλες οι ζωοτροφές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sficterman0

« Της ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα, τη χτύπησαν και τη βίασαν», δήλωσε η γιαγιά - Ο πατέρας της κοπέλας τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για  να προστατεύσει το παιδί του -  Να ανοίξουν στόματα ζητά  ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη - Ο βιασμός της 19χρονης έγινε λίγες ημέρες μετά το  άγριο φονικό

5
sylalitirio-MACEDONIA-IS-GREECE

Ξεκινά την επόμενη του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα με στόχο τη συλλογή χιλιάδων υπογραφών σε όλη την επικράτεια για να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική πλευρά

20