Βίκυ Σταμάτη: Ανέντιμα και αισχρά τα κίνητρα του Πολάκη

Βίκυ Σταμάτη: Ανέντιμα και αισχρά τα κίνητρα του Πολάκη

Οργή μετά την αναβολή της αγωγής της κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον Απρίλιο του 2019

Βίκυ Σταμάτη: Ανέντιμα και αισχρά τα κίνητρα του Πολάκη
Με οργή και βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντέδρασε η Βίκυ Σταμάτη όταν πληροφορήθηκε για την αναβολή της εκδίκασης της αγωγής που είχε καταθέσει κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Η Βίκυ Σταμάτη αξιώνει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ από τον υπουργό της κυβέρνησης για συκοφαντική ανάρτηση εναντίον της. Η εκδίκαση πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2019, γεγονός που προκάλεσε το ξέσπασμά της.

«Τα πουλάκια έτσι εξαφανίζονται», σχολίασε η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας στο STAR, αναφέροντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ως «κύριο Πουλάκη»

«Την είχε στο τσεπάκι του ο κύριος Πουλάκης. Αυτό δεν λέγεται καθυστέρηση, ένας χρόνος και τρεις μήνες. Είναι σαφές ότι εδώ υπήρχε πρόθεση από τον κύριο Πουλάκη, κινείται με κίνητρα τα οποία είναι ανέντιμα, αισχρά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν όχι μόνο άνανδρο, όχι μόνο αναξιοπρεπές, όχι μόνο διεστραμμένο. Είναι βαρέως συκοφαντική η συμπεριφορά του και τα κίνητρά του είναι αισχρά. Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο για να με κρίνει και μάλιστα δεν έχει κανένα λόγο να με κρίνει, είναι απαγορευτικό. Απευθύνεται σε κάποιο συγκεκριμένο κοινό. Δεν θα τον αφήσω έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο

Τον περασμένο Νοέμβριο, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης είχε χαρακτηρίσει «νεόπλουτο τσουλί» τη Βίκυ Σταμάτη, μετά την κίνησή της να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους στους δημοσιογράφους, κατά την αποφυλάκισή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης