Χίος: Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του

Χίος: Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα αυτές της κατάχρησης σε ασέλγεια, αιμομιξίας και αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου

Χίος: Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του
Προφυλακιστέο έκριναν εισαγγελέας και ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Χίου τον 35χρονο Αφγανό που κατηγορείται ότι βίασε το μόλις 11 μηνών παιδί του εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας του από το σπίτι. Ο αλλοδαπός άκουσε ανέκφραστος την απόφασή τους.

Ο δράστης απολογήθηκε επί μισή ώρα στην ανακρίτρια με τη βοήθεια διερμηνέα για τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει για κατάχρηση σε ασέλγεια, αιμομιξία και αποπλάνηση σε βάρος ανηλίκου. Αμέσως μετά, οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας όπου θα παραμείνει ώσπου να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταχθεί.

Κλείσιμο
Το ανθρωπόμορφο τέρας έκανε πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν έμεινε μόνος με το μωρό στο διαμέρισμα της μητέρας στο κέντρο της πόλης που της παραχωρήθηκε από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. όταν έφυγαν από τον καταυλισμό της ΒΙ.ΑΛ. λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του 35χρονου, ο οποίος παρέμεινε εκεί καθώς είχε αιτηθεί άσυλο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για ιατροδικαστική εξέταση, που έδειξε ίχνη βιασμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης