Αρχίζουν πλειστηριασμοί κατοικιών - Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι

Αρχίζουν πλειστηριασμοί κατοικιών - Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι

Από την Τετάρτη ξανά πλειστηριασμοί - Με 158 ψήφους υπέρ και 34 κατά, έδωσαν το πράσινο φως για τη διενέργεια των φυσικών και και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών - Παραιτήσεις και αποχωρήσεις από το ΔΣ

Ανεστάλη η πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων κατά την σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου με μοναδικό θέμα του ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
           
Έτσι, θα διεξαχθούν κανονικά 18 οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
, μεθαύριο Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017.
          
Παράλληλα, 5 από τα 13 μέλη της μειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών,  που παραιτήθηκαν  εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους στους χειρισμούς και στις μεθοδεύσεις της διοίκησης του Συλλόγου τους  και ιδιαίτερα του προέδρου Γιώργου Ρούσκα.
          
Ειδικότερα, με  πλειοψηφία, μετά την αποχώρηση μεγάλου αριθμού συμβολαιογράφων από τις εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης, αποφασίστηκε η αναστολή της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από του ηλεκτρονικούς  πλειστηριασμούς. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη γενική συνέλευση είχε αποφασίσει αποχή των συμβολαιογράφων έως 31 Δεκεμβρίου 2017. 
          
Συγκεκριμένα, κατά την γενική συνέλευση δια ανατάσεως των χειρών:
●158 συμβολαιογράφοι ψήφισαν υπέρ της αναστολής της αποχής και επιπλέον: α) στον έλεγχο για την τήρηση των δεσμεύσεων  των 3 υπουργών, β) στην άμεση σύσταση και λειτουργία της επιτροπής για τη βελτίωση των συνθηκών διενέργειας των πλειστηριασμών και γ) στη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης το αργότερο έως τις αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου.
 
●  7 συμβολαιογράφοι ψήφισαν τη λήξη της αποχής, χαρακτήρισαν όμως άτυπη τη σημερινή σύγκληση της γενικής συνέλευσης  και ζήτησαν η απόφαση να επικυρωθεί στην επόμενη γ. σ.
 
●36 ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της αποχής για την πρώτη κατοικία έως του ποσού των 300.000 ευρώ και άδειες για τη συμμετοχή στους υπόλοιπους πλειστηριασμούς. 
 
●37 ψήφισαν να συνεχιστεί η αποχή, όπως είχε αποφασιστελι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.
          
Συμβολαιογράφοι που συμμετείχαν στην γενική συνέλευση υποστήριζαν ότι με  την σημερινή απόφαση, δίδεται 2μηνο περιθώριο στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που πρόσφατα έδωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί της τόσο για αυτόφωρες συλλήψεις όσων επιτίθενται σε βάρος συμβολαιογράφων κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών και για τα αστυνομικά μέτρα ως προς την ασφάλεια τους, όσο και για αλλαγή στο πλαίσιο διεξαγωγής των πλειστηριασμών.
          
Η επόμενη γενική συνέλευση τοποθετείται γύρω στις αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου κι αν μέχρι τότε τα κυβερνητικά  λόγια δεν έχουν υλοποίηση τις δεσμεύσεις τους οι συμβολαιογράφοι θα επανακαθορίσουν τη στάση τους.
 
Οι παραιτηθέντες

Κατά την έναρξη των  εργασιών  της σημερινής γενικής συνέλευσης  5 μέλη της μειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Αθηνών κ.λπ.  παραιτήθηκαν  και αποχώρησαν, ενώ η γενική συνέλευση συνεχίστηκε, καθώς έχει την απαιτούμενη  απαρτία.
          
Οι 5 παραιτηθέντες κατά τις εργασίες της γενικής συνέλευσης εξέφρασαν  την έντονη αντίδρασή τους στους χειρισμούς και στις μεθοδεύσεις της διοίκησης του Συλλόγου  και ιδιαίτερα του προέδρου Γιώργου Ρούσκα, που οδήγησαν τους συμβολαιογράφους, μετά από ένα χρόνο εξευτελισμών, μέσα  και έξω από τα Ειρηνοδικεία, να καλούνται  σήμερα να πάρουν  θέση και να απολογηθούν για τη σωτηρία της χώρας, εν όψει της  αξιολόγησης.  
          
Τα 5 μέλη που παραιτήθηκαν είναι: Κωνσταντίνος Βλαχάκης, Ευαγγελία Σταμέλου, Στυλιανός Ρέβελας, Φωτεινή Τριγάζη και Ελένη Τσερτσιγιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ (52)

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ, ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ, ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΚΛΠ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ

LOLITOS

Διαβάζω τα σχόλια και καποιοι ειναι για πραγματικά γέλια. Εαν γραφουν αυτα που γραφουν εδώ, τι μπορουν να πουνε απο κοντα? θα μιλανε και οι άλλοι θα γελάνε. Ουρλιαζετε να γίνουν κατασχεσεις και πλειστηριασμοί. Το πρωτο που θα πω ειναι οτι πριν απο περιπου 4 μηνες, εδω στο Πρωτο Θεμα ειχε ρεποσταζ η περιπτωση της μητερας που ζουσε με τα 2 ανηλικα παιδια της, το ενα ήταν με ειδικες αναγκες και μεχρι πριν 2 χρόνια πληρωνε το δανειο γαι το δυάρι (κυρια κατοικια, χωρις άλλο σπιτι) κανονικα μεχρι που εμεινε ανεργη. Και της το πήραν. Το άρθρο ηταν για το ψεμα της κυβερνησης για τη προστασια πρωτης κατοικίας. Αυτη ηταν η πλουσια, το κεφαλαιο, ο καρχαρίας? Πάμε λοιπον στην ουσία αυτων που λενε για δανεια και τραπεζες. 189 δις ευρω πηραν οι τραπεζες απο το ΔΝΤ με εγγύηση το δημοσιο, εμας. Περισσότερα απο τα μισα απο όσα χρωσταμε. Δεν έριξαν τιποτα στην αγορά. Και σας θυμιζω ρεπορταζ απο το Πρωτο θεμα και την ενωση Ευρωπσίων δημοσιογραφων. ΟΛΕΣ οι τραπεζες πήραν τα λεφτα και τα πήγαν στο Λουξεμβουργο για να πληρωνουν φόρο 3% και όχι τον Ελληνικό. Η Eurobank μαλιστα που χθες εκανε και την ανακοινωση για την αναγκαιότητα των κατασχεσεων, έκανε συμφωνία με το Λουξεμβούργο για μηδενικο φόρο. Και όλες πήγαν τα λεφτα τους εκει. Και τα λεφτα που πήραν με εγγυητή εμας απο το ΔΝΤ. Και αντε βρειτε στην Ελλάδα ρευστό. Ηταν λεφτα που πήραν για να στηρίξουν την αγορά. Τις επιχειρήσεις, αγρότες, επαγγελματίες, νεους που ηθελαν να ανοιξουν δικο τους μαγαζι. Ειδατε να μπαινουν στην αγορά? Οχι, αφου πηγαν τα παντα στο Λουξεμβουργο. Ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ επιχειρησεις, δεν ειναι κρατικες. Τα λεφτα απο κατασχεσεις πανε στη τσεπη τους και απο τα χαρτοσημα κερδιζει το κρατος. Και το καλυτερο ειναι οτι ο ίδιος ξαδερφος του Τσακαλώτου, του υπουργου, που πηρε απο τη ΔΕΗ την εργολαβία για όσους χρωστανε, έκανε και αλλη εταιρεια και πήρε με απευθείας αναθεση απο τη Τραπεζα της Ελλαδας και το υπουργείο του ξαδερφου, και χωρις να βαλει ουτε ενα ευρω, ΟΛΑ τα κοκκινα δανεια απο ΟΛΕΣ τις τραπεζες. Και κερδιζει ποσοστα απο τη διαχειρηση, κατασχεσεις κλπ. Και ερχεστε εσεις και μιλατε για δικαιοσύνη. ΚΟΡΟΪΔΑ.

ΤΘ

Η ΝΔ χρωστάει 200 εκ. Ευρώ. Το ΠΑΣΟΚ άλλα τόσα. Εκεί όλη μούγκα. Ναι κατασχεθεί το σπίτι του μπαχτατζή. Όχι ομώς και αυτού που δεν έχει πληρώσει ΕΝΦΙΑ η φόρο εισοδήματος.

Σύριζας

Πολύ κακό για το τίποτε. Δε θα χρειαστεί να γίνουν πάνω από 5οοο με 10000 πλειστηριασμοί. Μόλις οι μπαταχτσήδες δουν ότι το τζάμπα πέθανε θα πληρώσουν. Άλλος με τα χρήματα που έβγαλε έξω άλλος με τα χρήματα στο στρώμα άλλος θα πουλήσει ένα ακίνητο για να πληρώσει και κάποιοι θα κόψουν τσιγαράκια ποτάκια και ταξίδια και κάποιοι θα πάνε να δουλέψουν και ίσως κουραστούν...

ΟΤΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΏΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΕΛΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΠΡΙΜ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΌ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΛΠ.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΗΝ 1/1/2019 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ

ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ...ΛΑΜΟΓΙΑ

ΕΝΤΑΞΕΙ

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ. ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΒΑΡΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ , ΑΤΕΚΝΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ.

Φάτε ελπίδα

Βαρανε οι ζουρνάδες !!! Ύψωσε ανάστημα ό Τσίπρας μόνο που μπέρδεψε τούς δανειστές με το τους δανειολήπτες.

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ

Έλεος!!! Ποτε επιτελους θα ενηλικιωθείτε και θα ωριμάσετε σαν λαός??? Βαλτε επιτελους ενα τελος στα μελό τυπου κατασχεσεις, πληστηριασμοι Α κατοικιας κλπ κλπ για να χαϊδεύετε τον αμορφωτο νεοελληνικό πολτό που τόσα χρονια ζούσε πάνω απο τις δυνάμεις του με την καθοδήγηση της παρακμιακής ελληνικής ελιτ και δεν πλήρωνε τιποτα με αντάλλαγμα τον εκβιασμό της ψήφου του. Αυτα ειναι εξαιρετικά νεα για ολους τους ευρωπαίους, επιτελους ήρθε η ώρα της πληρωμής, Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ. Επιτελους δικαιοσυνη για τους μπαταχτζηδες της μεταπολιτευσης που ρήμαξαν τα ταμεία, τις τραπεζες, δεν πλήρωναν φορους και έριχναν τα μαύρα πιυ έβγαζαν σε κακόγουστα ακίνητα και αρχιτεκτονικά εκτρώματα πιυ προσβάλουν την αισθητική και υποβαθμίζουν το περιβάλλον. Ακίνητα δεν θέλατε και Ντολτσε Βιτα??? Πληρώστε τωρα ΕΝΦΙΑ και τα χρέη σας και αφήστε τα μελό που τα ακούμε στην Ευρώπη και καταλαβαίνουμε ποσο δικιο ειχε ο Δρ. Σόιμπλε που σας έβαλε τα οικονομικά σας σε τάξη και εσας σε μνημόνια μεχρι το 2060...Αντιμετωπιστε την πραγματικοτητα που εχετε δημιουργησει: δεν ειστε αποτελεσματικοι και παραγωγικοι σαν κοινωνια, συχαινεστε την αριστεια και τον ανταγωνισμο, το κρατος σας ειναι για γελια(δειτε τα καραγκιοζιλικια με το ηλεκτρονικο εισητηριο, τα νοσοκομεια, την εγκληματικοτητα), τα Πανεπιστημια σας εχουν γεμισει πρεζακηδες και πορνες και προτιματε να καταδικασετε τους νεους σε μακροχρονια ανεργια ή μεταναστευση ή εργασια με μισθους πεινας. Τωρα θα πληρωσετε τα χρεη σας και αφηστε τις κλαψες και τα μελο...

ENAS

ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΈΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΤΏΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΈΡΙΑ ΓΙΑ 200 ΧΡΌΝΙΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ

ENAS

ΜΙΛΆΝΕ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ... ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ...

Nein

Σοιμπλε εσύ? Κυβερνηση κάνατε? Γιατί Σοιμπλακο δεν άρεσε η πολιτική σας στον γερμανικό λαό?

@ 23 27

Εισαι ανεπιθυμητη και εχθρος των Ελληνων και της χωρας γι αυτο αντε τραβα στη γερμανια σου και ασε εμας να ειμαστε οτι γουσταρουμε. Αφου δεν γουσταρεις τους Ελληνες τοτε τι ασχολεισαι μαζι μας? Πηγαινε στη φιλη σου τη μερκελ και αδειαζε μας τη γωνια. Παντως να ξερεις οτι ασχετα με τις κολοτουμπες που εκανε ο τσιπρας, ο Ελλ. λαος στο δημοψηφισμα σας ειπε ενα μεγαλο οχι, το ιδιο που σου λεω και εγω τωρα.

ΜΑΛΛΟΝ

ΓΎΦΤΟΑΛΒΑΝΕΖΟΒΟΥΛΓΑΡΟΜΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ Η Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

Mpakalis

Δυστυχώς έχεις δίκιο.πάλι βλέπω εκνευρίστηκε το κοινό τού δημοσίου

Μόνο

Για μπακάλης που υπογράφεις καλός εισαι

ΚΑφετζης @ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ

Δυστυχώς έχεις δίκιο, τα λες οπως ειναι. Φυσικα οι γνωστες φραπετζουδες σε βριζουν, οπως αλλωστε κανουν και με ολους οσους τους λενε την αληθεια.

ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ

ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΠΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ, ΚΛΠ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΘΑ ΣΕ ΖΗΛΕΎΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

@ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ

Κοιταζωμε στον καθρεπτη και ολα ειναι ενταξη. Δεν εχω κανει τιποτε απο τα παραπανω γιατι ζω στο εξωτερικο. Καθε χρονο πληρωνω χωρις να απολαμβανω και δεν με πειραζει, αυτο που με πειραζει ειναι οτι ενω μαζι τα φαγατε, το παιζετε παρθενες, σας φταινε οι αλλοι, ειστε τεμπεληδες και μας τα πρηζετε με τις θεωριες σας. Μαζι τα φαγατε μαιμουδες

ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ

ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΟ ΚΆΣΤΡΟ.

@ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ28/11/201722:38

Η ορθογραφια μου ειναι μια χαρα μια και η παγκοσμια οικονομια θελει αλλα προσοντα. Την Ελλαδαρα την παμε με χιλια, μερικους απο εσας δεν γουσταρουμε γιατι ειστε παρασιτικοι οργανισμοι. Ολοι φτωχοι ξεκινησαμε φιλε αλλα μαθαμε να παλευουμε μονοι μας χωρις βισματα, κονε και μπαρπαδες με ΚΕΦΑΛΕΑ απο την Κορωνη. Καθε χρονο πληρωνω χιλιαδες σε φορους χωρις καν να ζω εκει. Εχω μεγαλο σεβασμο σε πολλους σκληρα αγωνιζομενους Ελληνες ολους τους αλλους εσας που σας φταινε οι αλλοι, οι χρονιοι τεμπελχαναδες, ελπιζω να σας δουμε στον δρομο. Ποιο Καστρο ρε λαμογια που το κανατε βοθρο, αχρηστοι.

Ελενη - Κωνσταντινούπολη

Η Ελλάς είναι η ευκαιρια για ολους τους γυπες.. .και φυσικα... η Δ.Θράκη θα γινει στόχος των Τουρκικών Fund, αφού Ξάνθη, Κομοτηνή, και νησιά Αιγαίου ειναι ο στόχος που η εδώ (Τουρκική) οικονομικη ελιτ περιμένει. Ο Συριζα εξελίσσεται σε χειρότερο Αττίλα...

τσιπροκαψουρα

Συριζαια τι εγινε, τα νταουλια δεν ακουγονται στην Πολη;

ΟΥΑΟΥ

Η απόφαση των συμβολαιογράφων είναι κάπως βεβιασμένη διότι ο νόμος που τους προστατεύει από τους "ακτιβιστές" δεν έχει ακόμη ψηφιστεί. Την Τετάρτη μην κάμετε τίποτα. Αρχίζει το ματς. Πάμε ρε μωρή Ελλαδάρα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

goudi_main3

Διερχόμενοι την παρακολουθούν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στην οδό Σινώπης, δίχως να μπορούν να φανταστούν ότι μέσα στην κουβέρτα ήταν τυλιγμένος ένας νεκρός άνθρωπος - Την Τρίτη στον ανακριτή η μητροκτόνος, που λέει ότι έκανε το έγκλημα, για να λυτρώσει την 92χρονη

1
patriarxeio-vartholomaios-tessera

Απευθυνόμενος σε νεαρούς και μικρότερους αθλητές που βρίσκονται στην Πόλη για φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ομάδες της Τουρκίας, ο Παναγιώτατος σημείωσε ότι μέσω των φιλικών αυτών αγώνων προάγονται και οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο γείτονες και συμμάχους λαούς

1