Βίκυ Σταμάτη στο δικαστήριο: Κάνατε έγκλημα, με συλλάβατε μπροστά στο παιδί μου

Βίκυ Σταμάτη στο δικαστήριο: Κάνατε έγκλημα, με συλλάβατε μπροστά στο παιδί μου

Δημεύτηκε όλη η περιουσία του Άκη- Δεκτό το αίτημά της να μην δημευτεί το σπίτι στο Χαλάνδρι που ήταν γονική παροχή- Ούτε που γύρισε να κοιτάζει τον Τσοχατζόπουλο όταν πήγε να της μιλήσει - Διαβάστε τους έντονους διαλόγους

Με άγριες διαθέσεις έκανε την επανεμφάνισή της στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η Βίκυ Σταμάτη που λίγο νωρίτερα - το μεσημέρι της Τετάρτης είχε ανακοινώσει ότι χωρίζει από τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, «πρωταγωνιστή» στην υπόθεση των «χρυσών μιζών», ο οποίος καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείου Κακουργημάτων σε  19 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από εξοπλιστικά. 

Η Βίκυ Σταμάτη, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών και αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην φυλακή, μπήκε στη δικαστική αίθουσα σαν σίφουνας και ενώ το δικαστήριο εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διακοπή. Κάθισε πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, (ο οποίος έμαθε για το διαζυγίο του ενώ βρίσκονταν στο δικαστήριο) χωρίς καν να του μιλήσει. Όταν εκείνος γύρισε και την είδε, άρχισε να της μιλάει αλλά η Βίκυ Σταμάτη έστρεψε αλλού το πρόσωπο της και λίγο μετά αποχώρησε από την αίθουσα αφήνοντάς τον μόνο. 

Λίγα λεπτά αργότερα οι δικαστές ανέβηκαν και πάλι στην έδρα και η Βίκυ Σταμάτη μπήκε μέσα στην αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Οι τόνοι όμως ανέβηκαν γρήγορα με την επανέναρξη της συνεδρίασης όταν ο συνήγορος της Β. Σταμάτη, κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης πήρε το λόγο και ζήτησε από το δικαστήριο να μην δημεύσει  το ακίνητο στο Χαλνάδρι στο οποίο διαμένει πλέον η εντολέας της μαζί με το παιδί της. Φραγκίσκος Ραγκούσης: Αδυνατώ να  υπερασπιστώ την κυρία Σταμάτη. Προς τι τόση σκληρότητα;  Πρόκειται για ένα ακίνητο που ήταν γονική παροχή. Αφήνετε το παιδί της χωρίς σπίτι. 

Βίκυ Σταμάτη: Δεν ξέρετε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο δεν ανατρέξατε ποτέ στο υποθυκοφαλακειο....

Πρόεδρος: Θα περάσετε εξω...

Βίκυ Σταμάτη: Τότε γιατί με φέρατε εδώ για να με βγάλετε έξω; 

Ακης Τσοχατζόπουλος: Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Μας ενοχοποιήσατε σκόπιμα...

Προς το παρόν οι τόνοι φαίνεται να πέφτουν αλλά η Βίκυ Σταμάτη παίρνει και πάλι το λόγο.

Βίκυ Σταμάτη: Το ακίνητο αυτό είναι γονική παροχή. Είναι  απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο. Πριν γεννηθώ εγώ.  

Φραγκίσκος Ραγκούσης: Αυτή η γυναίκα πρέπει να βρεθεί στο δρόμο; Πόσο άλλο πρέπει να πληρώσει; Σηκώσανε τον τάφο και μας βάλανε μέσα...

Βίκυ Σταμάτη: (φωνάζει) Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός ήταν ένας οικοδομος εργάστηκε πολύ σκληρά για αυτά τα δυο ακίνητα, ένα το δικό μου και ένα του αδελφού μου. Του αδελφού μου γιατί δεν το κατάσχετε; Κατασχέσατε το δικό μου; Ο Σταμάτης, ο πατέρας μου, δεν υπήρξε υπουργός ήταν εργάτης και δουλευει από 10 ετών. Με συλλάβατε σήμερα παρουσία του παιδιού μου. Έγινε ένα εγκλημα. Εδώ (σ.σ. προσκομίζει στο δικαστήριο το νόμο για την πρώτη κατοικία) πρέπει να συμπληρωθεί κάτι, διαφορετικά θα έχετε πρόβλημα...

Πρόεδρος προς γραμματέα: Σημειώστε τις απειλές της κυρίας...

Ακης Τσοχατζόπουλος: Καμία απειλη δεν υπήρξε...

Βίκυ Σταμάτη: Και εγώ έχω δεχθεί απειλες και θα ειπωθούν...

Η δίκη συνεχίζεται καθώς αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για θέματα δημεύσεων ακινήτων κ.λπ.

Ούτε που γύρισε να κοιτάξει τον Άκη που εκλιπαρούσε για μια κουβέντα

Στο δικαστήριο - Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων - εμφανίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη η οποία έφτασε εκεί με ταξί μισθωμένο από την Ασφάλεια. Η κυρία Σταμάτη, που περίπου δύο ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι παίρνει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έφτασε στο δικαστήριο με αθλητική εμφάνιση και φορώντας μπουφάν με κουκούλα. Μπήκε στο δικαστήριο όπου εκείνη την ώρα η συνεδρίαση είχε διακοπεί και κάθισε λίγο πιο πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, που χθες Τρίτη έμαθε ότι πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει ποινή 19 ετών για μίζες από τα προγράμματα των γερμανικών υποβρυχίων και των ρωσικών αντιαεροπορικών Tor-M1, γύρισε, κοίταξε την Βίκυ Σταμάτη και σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει. 

Εκείνη καθόταν σιωπηλή χωρίς να του δώσει καμία απάντηση. 

Μάλιστα την ώρα που ο Άκης Τσοχατζόπουλος της μιλούσε όχι μόνο δεν του απάντησε, αλλά έστρεψε και το πρόσωπό της στο πλάι για να μην τον κοιτάζει. Στη συνέχεια η Βίκυ Σταμάτη αποχώρησε από την αίθουσα. 

Η Βίκυ Σταμάτη με βάση την απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή αύριο το πρωί και απόψε το βράδυ αναμένεται να διανυκτερεύσει στο μεταγωγών. 

Η ανακοίνωση βόμβα για την κατάθεση αίτησης διαζυγίου

Την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, δύο ημέρες μετά την εκ νέου καταδίκη της από το Εφετείο για την υπόθεση των εξοπλιστικών και την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στη φυλακή.


Στην ανακοίνωση του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού η κυρία Σταμάτη επικαλείται για την απόφασή της το παιδί της.

Κάνει λόγο για «ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

Τονίζει ότι καταδικάστηκε άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη «μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου "Τσοχατζόπουλου"».

«Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε» καταλήγει η Βίκυ Σταμάτη. Όλη η ανακοίνωση του δικηγόρου της κυρίας Σταμάτη έχει ως εξής:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζόπουλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε». 

Η ποινή εκτελέστηκε. Το ανωτέρω δελτίο Τύπου εδόθη εντολή στη δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κ. Βίκυ Σταμάτη να αποσταλεί ενώ ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρεία εδόθη εντολή από την κ. Βίκυ Σταμάτη για το χειρισμό της υποθέσεως διαζυγίου της ίδιας.

Η «γαλατική» ευγένεια της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους 


Αποχωρώντας από το σπίτι της στο Χαλάνδρι για να μεταβεί στο Εφετείο, η κυρία Σταμάτη φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ανυπομονώντας για μια δήλωσή της. 

Πώς αντέδρασε όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ να την απαθανατίζουν; Δεν φώναξε αλλά προέβη σε μια επίδειξη υψηλής «γαλατικής» ευγένειας, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

Η Βίκυ Σταμάτη στέλνει... την αγάπη της στους δημοσιογράφους 

 
Λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης άντρες της ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι. 

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου ανέβηκε γυναίκα αστυνομικός με πολιτικά, προκειμένου να συνοδεύσει την κυρία Σταμάτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς αν δεν απομακρύνονταν πρώτα οι δημοσιογράφοι που την περίμεναν κάτω από την πολυκατοικία της. 

Οταν οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν, η ίδια, συνοδεία των αστυνομικών κατέβηκε από το διαμέρισμα της και αφού έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους μπήκε στο όχημα που την περίμενε. Μια χειρονομία που σίγουρα, δεν αρμόζει στην εικόνα και το προφίλ της κυρίας Σταμάτη, μέχρι σήμερα...

Δείτε βίντεο:
Βίκυ Σταμάτη: Παίρνω διαζύγιο από τον Άκη ΤσοχατζόπουλοΣΧΟΛΙΑ (91)

ΒΛΑΧΑΡΑ ήσουν πάντα και ΒΛΑΧΑΡΑ έμεινες!!!!!

Tώρα Βικάκι σου κάνει τάχατες κακό το όνομα Τζοχατζοπούλου...Κάποτε όμως σε παρουσίαση βιβλίου σου στο "Πεντελικόν" και γινόταν της ..μουρλής από επώνυμους....σου έκανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΕΕ????????

Νικολαος

Επιτελους, δημευση περιουσιας. Το σπιτι επρεπε να στο παρει ο πατερας σου οταν εκανες Υπουργικα τσιμπουσια....Ας ψαξουμε βαθυτερα τί ποσα δήλωνε στην εφορία ο πατερας σου? Τα παιδια των υπολοιπων Ελληνων εχουν σπιτι? Μπραβο στη δικαιοσυνη, πρεπει όμως να μπουν μεσα με δημευση της περιουσιας πανω απο 500 βουλευτες, υπουργοι, αναπληρωτες κλπ, οι οποιοι κατεστρεψαν τη χωρα, χειροτεροι ειναι και απο τους Τουρκους, και απο τον Χιτλερ γιατι μας κατεστρεψαν. Δημευση της περιουσιας και των απογονων πολιτικων-στρατιωτικων που καταχρασθηκαν εξουσια και δημοσιο χρημα. Δημοκρατια τωρα σε αυτον τον τοπο, οι αναξιοι ας φυγουν σε αλλη χωρα, οι φταιχτες φυλακη και δημευση περιουσιας χωρις οικτο.

...

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι δημοκρατία ούτε δικαιοσύνη. Είναι ικανοποίηση των ενστίκτων του όχλου.

pay time

Εφαγαν πολυ μαυρο χρημα..εφτασε η ωρα να να πληρώσουν..η απορία μπυ ειναι γιατι ειμαι μονο αυτοί στη φυλακη?

εγκλημα κια τιμωρια

πισω μωρη κλωσσα . ξεβρακωτη επρεπε να σε πανε στο κρατητηριο , παλιοτσοκαρο

Άστα Βραστα

Καλά να πάθετε ρε όταν τρώτε τα εκατομμύρια και ο κόσμος πληρωνει για σας σταρχιδια σας τώρα φάτε κάγκελα ξεφτυλες

@

Ποια κάγκελα θα φάνε;Σε ενα μήνα θα είναι εξω.5 χρόνια φυλακή κάθησαν με το ζόρι.Φαε και εσύ πρώτα καμμια 100αρια εκατομμύρια και μετά φάε 5 χρονακια κάγκελα (στην σουίτα) και όταν βγεις να σε περιμένουν οι δεσμίδες με τα 500αρικα

Αντε ρε

... τσοκαρο που σηκωνεις και δαχτυλο... Φερε ολα τα λεφτα πισω και θα κρατησεις το σπιτι του πατερα σου. Αλλα δεν τα δινεις και συ και ο γερος σου γιατι τα φυλας για το παιδι σου... Μας ξεφτιλισαν που μας ξεφτιλισαν τουλαχιστον ας ειμαστε πλουσιοι... Κρατα τα λοιπον...

123

Σύλληψη με ταξί,αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται

Φ.

Χαχαχα σωστός.

Karpos

Κλέφτες βγαίνετε από πάνω

Ελεοςπια μετν Ακη και τη Βικυ

Δε το καταλαβαινω..Ασχολούμαστε συνεχως όλες αυτές τις ημέρες με το ζεύγος που κατέστρεψε την χώρα για να ζήσουν τη μεγάλη ζωή...Γιατί τους δίνετε αξία?Γιατί υπάρχει απόκαποιους πόνοςγιατην καταδίκη του Ακη?Προφανώς γιατί κάποιοι έτρωγαν απότην πίτα...Οι τότε υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ γιατίδε δίνουν σημείαζωης νατον βοηθησουν?Ασχοληθείτε λίγο με τους νέους που έχουν πτυχια και μεταπτυχιακα δε μπορουν να βρουν δουλεια και αμειβονται με εξευτελιστικους μισθους καιδουλευουν με 4ωρα....Ασχοληθειτε λιγομε τους τος νεους ποπυ πληρωνουν τις μαγκιές του Ακη..

Exocet

Η κυρία.... Σταμάτη Να'ταν έτσι οι κυρίες...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης