Παπαγγελόπουλος για πόθεν έσχες και δικαστές: Κάποιοι κάτι θέλουν να κρύψουν
«Συνεχίζουν να εκτίθενται και έρχονται σε πλήρη δυσαρμονία με το αίσθημα δικαίου του Ελληνικού λαού και της πλειοψηφίας των Ελλήνων δικαστών», ανέφερε χαρακτηριστικά
«Κάποιοι κάτι θέλουν να κρύψουν» δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή την προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες των δικαστών.
«Συνεχίζουν να εκτίθενται και έρχονται σε πλήρη δυσαρμονία με το αίσθημα δικαίου του Ελληνικού λαού και της πλειοψηφίας των Ελλήνων δικαστών», πρόσθεσε.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου με σημερινή προσωρινή διαταγή του «πάγωσε» την νέα υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες για δύο συνταγματικούς λόγους, μόνο όμως ως προς τους δικαστές και εισαγγελείς (εν ενεργεία και συνταξιούχους).
Έτσι, η αντιπαράθεση Κυβέρνησης και δικαστών κορυφώνεται και προσλαμβάνει άλλες νέες διαστάσεις.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.