Εξαφάνιση 47χρονης Βάιας: Τα κενά στην υπόθεση προσπαθεί να καλύψει η αστυνομία

Εξαφάνιση 47χρονης Βάιας: Τα κενά στην υπόθεση προσπαθεί να καλύψει η αστυνομία

Πριν καταλήξουν σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ του θρίλερ - «Η Βαία μου είχε πει πραγματικά περιστατικά από την αντιδικία με τον πρώην σύζυγό της» λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της εξαφανισμένης μητέρας 

Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πέρασαν χθες ο σύζυγος, η μητέρα και η αδερφή της 47χρονης Βάιας Οικονόμου που αγνοείται για 14η ημέρα. 

Οι συγγενείς της καθηγήτριας μαθηματικών έμειναν αρκετές ώρες στο τμήμα που ερευνά την εξαφάνιση της Βάιας Οικονόμου απαντώντας τις επίμονες και αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει άλλωστε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να καλύψει όσα περισσότερα κενά υπάρχουν στην υπόθεση πριν καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. 

Οι συγγενείς ρωτήθηκαν για τη συμπεριφορά της 47χρονης τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνισή της αλλά και για πιθανούς λόγους που θα την έκαναν να φύγει οικειοθελώς από το σπίτι της.

«Υπήρξαν πολύωρες καταθέσεις της μητέρας, της αδερφής και του συζύγου της αδερφής της αγνοούμενης. Έκαναν συνεχείς ερωτήσεις στους οικείους της ανθρώπους πού θα ήταν δυνατόν να έχει πάει η 47χρονη γυναίκα σε περίπτωση που θα μπορούσε να είχε φύγει οικειοθελώς, εάν τον τελευταίο καιρό είχε κάποια διαφοροποίηση η συμπεριφορά της και ποιος θα μπορούσε με μια δημόσια έκκλησή του να την κάνει να εμφανιστεί εάν είναι καλά. Δηλαδή, είναι φανερό ότι οι αστυνομικές αρχές θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της οικειοθελούς εξαφάνισης πριν προχωρήσουν αλλού. Οι συγγενείς της δηλώνουν ότι θέλουν να βρεθεί ο άνθρωπός τους γρήγορα και να είναι καλά. Υπεραγαπούσε το παιδί της και αυτός είναι ένας λόγος που τους κάνει να πιστεύουν ότι η γυναίκα αυτή δεν θα εξαφανιζόταν οικειοθελώς ή δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της»
λέει στο protothema.gr ο κ. Σταύρος Γεωργίου, ο δικηγόρος τον οποίο είχε επισκεφθεί η Βάια Οικονόμου λίγο καιρό πριν εξαφανισθεί.

Ένα θέμα που απασχολούσε την 47χρονη ήταν η δικαστική διαμάχη που είχε με τον σύζυγό της και πολλές φορές αναρωτιόταν στους δικούς της ανθρώπους πώς την υπόθεσή της, δίκαζαν τα Δικαστήρια Τρικάλων και όχι της Θεσσαλονίκης αφού μέχρι να χωρίσουν με τον σύζυγό της έμεναν εκεί ενώ και η ίδια μέχρι και την εξαφάνισή της ζούσε στη συμπρωτεύουσα. 

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που έχει δώσει στην αστυνομία ο δικηγόρος κ. Γεωργίου στον οποίο είχε απευθυνθεί η Βάια Οικονόμου λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί.
 
«Σύμφωνα με τα όσα μου είχε πει η ίδια η 47χρονη γυναίκα, τότε που με είχε επισκεφθεί στο γραφείο, μου είχε εκφράσει κάποιους φόβους ότι δεν ήταν καλή η ζωή της μέσα στο γάμο, πραγματικά περιστατικά από την αντιδικία με τον πρώην σύζυγό της, πολλούς προβληματισμούς που είχε γύρω από το παιδί της. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο τελευταία χρόνια η γυναίκα αυτή είχε βασανιστεί πολύ με το θέμα του παιδιού γιατί επιθυμούσε να έχει μαζί της την κόρη της και έδινε τη δική της μάχη» λέει στο protothema.gr o κ. Σταύρος Γεωργίου.

Silver Alert για την 47χρονη μητέρα


 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

1+1=2

Πάντως φαίνεται ότι ο σύζυγος για να της πάρει την κηδαιμονία του παιδιού είχε δόντι και μάλιστα γερό!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anastasios_albania

«Οι φιλικές σχέσεις Αλβανίας - Ελλάδας θεωρώ ότι θα βοηθήσουν και τις δύο χώρες. Το πιστεύω αυτό. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι γέφυρα, καταλαβαίνετε; Άλλοι δημιουργούν χαράδρες, εγώ προσπαθώ και πιστεύω στις γέφυρες»

esr21

«Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος

kal21

Οι νέες ποινές που αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων - Τα μέλη της ομάδας είχαν προκαλέσει «μαύρη τρύπα» 11 εκατ. ευρώ, αποδίδοντας έναντι αμοιβής παροχές διαφόρων τύπων σε τουλάχιστον 1.300 ασφαλισμένους

4