Στυλίδα: Τρίχρονο παιδάκι ήπιε νέφτι - Συνελήφθησαν οι γονείς του!

Στυλίδα: Τρίχρονο παιδάκι ήπιε νέφτι - Συνελήφθησαν οι γονείς του!

Ο πατέρας της οικογένειας έβαφε, το νήπιο διέφυγε της προσοχής και βούτηξε το μπουκάλι - Υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει εκτός κινδύνου

Στυλίδα: Τρίχρονο παιδάκι ήπιε νέφτι - Συνελήφθησαν οι γονείς του!
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι γονείς ενός 3χρονου αγοριού, το οποίο κατάπιε νέφτι από το μπουκάλι που χρησιμοποιούσε ο πολύτεκνος πατέρας του την ώρα που έβαφε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τους στη Στυλίδα!

Η γιαγιά του παιδιού ήταν εκείνη που το έσωσε από τα χειρότερα, καθώς το είδε να πιάνει το μπουκάλι και να πίνει το περιεχόμενο. Αμέσως, οι γονείς του, που έχουν άλλα τέσσερα παιδιά, το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου οι γιατροί του έκαναν πλύση στομάχου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά η πορεία της υγείας του παρακολουθείται.

Με εντολή του εισαγγελέα, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς του 3χρονου αγοριού που αντιμετωπίζουν πλέον τον κίνδυνο να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια όλων των παιδιών τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης