Στα μπλε η Μπριζίτ για την ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά: Θα μείνω εδώ

Στα μπλε η Μπριζίτ για την ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά: Θα μείνω εδώ

Η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν έστειλε φιλιά στους δημοσιογράφους - Για την περίσταση επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε μπλε ρουά χρώμα με ακάλυπτους τους ώμους

Στα μπλε η Μπριζίτ για την ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά: Θα μείνω εδώ
Καλοκαιρινή εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής η Μπριζίτ Μακρόν για την ξενάγησή της στην Αρχαία Αγορά μαζί με τη σύζυγο του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ.

Η σύζυγος του
Εμμανουέλ Μακρόν επέλεξε για την περίσταση ένα μίνι φόρεμα στο μπλε του κοβαλτίου (μπλε ρουά) με ακάλυπτους τους ώμους, το οποίο συνόδευσε με μαύρες εσπαντρίγιες

Κλείσιμο
Η ίδια εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετη απαντώντας στα «bonjour» των δημοσιογράφων στέλνοντας τους και ένα φιλί.

Λίγο πριν εισέλθει στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς για την ξενάγηση, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τις εντυπώσεις της στην Αθήνα, η κ.Μακρόν δήλωσε: «Θα μείνω εδώ, δεν φεύγω».

Κατά την είσοδό της, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου της δώρισε ένα χρυσό περιδέραιο με φύλλα ελιάς. Η Μπριζί Μακρόν το φόρεσε αμέσως, ευχαριστώντας την κ.Παυλοπούλου. 

«Μου θυμίζει αρχαία Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την ελιά, αφού και στη συνάντησή της με την σύντροφο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, αποκάλυψε ότι έχει μία ελιά στο σπίτι της. 



Η κυρία Μακρόν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αρχαία Ελλάδα όπως φάνηκε και από τη χθεσινή της ξενάγηση στην Ακρόπολη μαζί με την κ. Μπαζιάνα.

 Μετά την αποχώρησή της από την Αρχαία Αγορά, η Μπριζίτ Μακρόν περπάτησε στα σοκάκια της Πλάκας, χαιρετώντας και συνομιλώντας με απλούς πολίτες. 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης