Περίεργα δημοσιεύματα υπέρ λαθρεμπόρων

Περίεργα δημοσιεύματα υπέρ λαθρεμπόρων

Για τους συντάκτες κάποιων εφημερίδων, το ΘΕΜΑ δεν θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί με το τσιγαράδικο που μετέφερε και τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ - Ενώ παραδέχονται ως γεγονός την ύπαρξη λαθραίων τσιγάρων της ΣΕΚΑΠ, καταγγέλλουν όποιον γράφει γι' αυτά ότι δημοσιεύει ρεπορτάζ «ευφάνταστα»

Από τον Νοέμβριο του 2016 ένα πλοίο έχει πιαστεί να μεταφέρει χιλιάδες κούτες με λαθραία τσιγάρα. Ανάμεσά τους φορτία με τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ. 

Αυτό είναι γεγονός, παραδέχονται μεγαλόθυμα συντάκτες εφημερίδων που καθημερινώς ψαρεύουν για να μεταφέρουν την κυβερνητική γραμμή και καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες να λιβανίζουν τα μέλη της σημερινής κυβέρνησης. 

Αλλά για αυτούς τους δημοσιογράφους, που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να δικάζουν και να καταδικάζουν, δεν είναι θεμιτό να τίθενται ερωτήματα όπως αυτά που έβαλε το ΘΕΜΑ:

- Για ποιο λόγο επί 210 ημέρες το φορτίο του τσιγαράδικου δεν έχει πλήρως ελεγχθεί;

- Τι ψάχνουν οι αρχές επί επτά μήνες και δεν έχουν ανακοινώσει ποιος έκανε την εξαγωγή των τσιγάρων που βρέθηκαν στην Κρήτη;

- Η επτάμηνη καθυστέρηση της έρευνας των αρχών μπορεί να αποδοθεί σε πολιτικές παρεμβάσεις;

- Θα έπρεπε μήπως να αθωωθεί εκ των προτέρων η ΣΕΚΑΠ χωρίς καν να ερευνηθεί αν η καπνοβιομηχανία εμπλέκεται στην υπόθεση της λαθρεμπορίας τσιγάρων;


Για τους συντάκτες κάποιων εφημερίδων, το ΘΕΜΑ δεν θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί με το τσιγαράδικο που μετέφερε και τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ. Ενώ παραδέχονται ως γεγονός την ύπαρξη λαθραίων τσιγάρων της ΣΕΚΑΠ, καταγγέλλουν όποιον γράφει γι' αυτά ότι δημοσιεύει ρεπορτάζ «ευφάνταστα».

Προφανώς, αυτοί οι συντάκτες των εφημερίδων δεν αντιλαμβάνονται ότι με τα δημοσιεύματά τους αυτά στηρίζουν όσους κάνουν λαθρεμπόριο με τσιγαράδικα, νταλίκες ή άλλους τρόπους.

Απαγορεύουν σε όλους ακόμη και να σκέφτονται ότι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχουν διαπράξει κάτι μεμπτό. Και αθωώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη τους επιχειρηματίες που έχουν δημοσίως χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα ηγέτη βεληνεκούς... Βλαντιμίρ Πούτιν.  

Τους απαντάμε ότι οι δημοσιογράφοι το κάνουν κι αυτό: Ρεπορτάζ κι αποκαλύψεις και όχι μόνο αγιογραφίες αριστερών υπουργών ή λαθρεμπόρων.

Όμως ο κόσμος καταλαβαίνει ποιοι είναι οι λασπολόγοι συκοφάντες. Μπορεί να είναι οι ίδιοι που πριν... 210 ημέρες έβγαιναν με πρωτοσέλιδο την υποτιθέμενη δέσμευση Τσίπρα: «Ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», αλλά μετά το Eurogroup δεν βρήκαν να πουν το παραμικρό.

Γύρευε αν όλα αυτά έχουν σχέση και με συμφέροντα πολιτικά και λαθρεμπορικά ή και τα δυο μαζί. 


ΣΧΟΛΙΑ (3)

artart

επτά μήνες είναι αρκετοί για να αλλάξουν πολλά στοιχεία. μερικοί έχοντας τον φανατισμό του οπαδού λειτουργούν με βάση τα συμφέροντα της ομάδας τους. Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ?

greg

Ειναι προφανές οτι δεν θέλετε να πάρει πρωτάθλημα ο Ζμπαουκ

...

Αφήστε ρε τον χαΙβάν να δουλέψει να πληρώσει κανα φόρο και κανα πρόστιμο,αναγκάζετε την λαοπρόβλητη κυβέρνηση μας και τον πρωθυπουργό προσωπικά να φέρνουν νόμους και τροπολογίες για να του τα σβήνουν...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης