των ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ υπολογίζονται σε περίπου 18.000 ενώ φέτος διεκδικούν για πρώτη φορά φέτος το 1% των θέσεων για τα Πανεπιστήμια.
Χθες οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων -που αποτελούν και τη μεγαλύτερη κατηγορία των περίπου 100.000 υποψηφίων- εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Τα θέματα προέρχονταν μέσα από το σχολικό εγχειρίδιο και από τους φιλολόγους θεωρούνται βατά. Σύμφωνα, μάλιστα, με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, το συγκεκριμένο θέμα, είναι ένα από τα κλασικά θέματα που διδάσκονται και δεν προκάλεσε ιδιαίτερες δυσκολίες στους υποψήφιους.
Απλό σαφές και κατανοητό χαρακτήρισαν το κείμενο οι φιλόλογοι μέλη της Πανελλήνια Ένωσης Φιλολόγων.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.