Από πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, συννεφιά και έντονες βροχοπτώσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ουρανό της Αττικής.
Στην Πειραιώς και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Χαμοστέρνας μέχρι και την Πέτρου Ράλλη, λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που έχει συσσωρευτεί, πραγματοποιείται εκτροπή οχημάτων.
Η δυνατή βροχή, που πέφτει εδώ και αρκετές ώρες, έχει προκαλέσει διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο, την Καλλιθέα και το Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με ενημέρωση η πυροσβεστική έχει κληθεί να απεγκλωβίσει ανθρώπους που εξαιτίας των διακοπών, κλείστηκαν σε ασανσέρ.
Νωρίς το πρωί υπήρχαν επίσης κλήσεις για κοπές δέντρων που δημιούργησαν προβλήματα σε κατοίκους.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.