Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα: Κοιτούν αλλά δεν αγοράζουν οι καταναλωτές

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα: Κοιτούν αλλά δεν αγοράζουν οι καταναλωτές

Η εικόνα που παρουσιάζει μεχρι τώρα η αγορά της Ερμού από την κινηση του κόσμου ειναι ικανοποιητική όμως δεν είναι αυτο που περίμεναν οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων 

Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα: Κοιτούν αλλά δεν αγοράζουν οι καταναλωτές
Κοιτούν αλλά δεν αγοράζουν οι καταναλωτές, που σήμερα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την κυριακάτικη βόλτα τους με αγορές καθώς τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα ενώ τα πολυκαταστήματα θα κλείσουν στις 20:00 το βράδυ.

Με την αγοραστική ικανότητα να έχει μειωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και τους ολοένα αυξημένους φόρους, οι καταναλωτές που βγήκαν σήμερα στα μαγαζιά προτίμησαν να περιοριστούν στο window shopping. 
Κλείσιμο

Η εικόνα που παρουσιάζει μεχρι τώρα η αγορά της Ερμού από την κινηση του κόσμου ειναι ικανοποιητική όμως δεν είναι αυτο που περίμεναν οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων μιας και ο κόσμος δεν ψωνίζει αλλά περισσότερο κοιτάει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.

Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων η οποία θα λήξει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Δείτε φωτογραφίες







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης