Τέλος ο Σταύρος Καπάκος από τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, με απόφαση του ΔΣ της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με ψήφους τέσσερις έναντι μίας, αποφασίστηκε η αποπομπή του από τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης.
Μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ο Σταύρος Καπάκος ήταν διευθυντής σύνταξης της «Αυγής», ενώ προσελήφθη στην ΕΡΤ από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της.
Ο δημοσιογράφος είχε μέχρι και τον Φεβρουάριο, οπότε και επισήμως ανέλαβε τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης, τη θέση συμβούλου ενημέρωσης στον διευθύνοντα συμβούλο, Λάμπη Ταγματάρχη. Τα καθήκοντα του διευθυντή ενημέρωσης ασκούσε ο Κώστας Χαλβατζάκης.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.