Αγωνία για τη φοιτήτρια στη Νέα Σμύρνη: Ψάχνουν κινητό και υπολογιστή

Αγωνία για τη φοιτήτρια στη Νέα Σμύρνη: Ψάχνουν κινητό και υπολογιστή

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. άνδρας που σύμφωνα με τους γείτονες είχε σχέση με την 27χρονη κοπέλα 

Αγωνία για τη φοιτήτρια στη Νέα Σμύρνη: Ψάχνουν κινητό και υπολογιστή
Τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και τα στοιχεία από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Μαρίας Νέστορα περιμένουν οι γονείς της 27χρονης προκειμένου να μάθουν που ενδεχομένως βρίσκεται η κόρη τους. Σήμερα, το πρωί, ο πατέρας της Μαρίας, Νίκος Νέστορος, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως ειδικοί τεχνικοί υπολογιστών του επιβεβαίωσαν πως στο laptop της 27χρονης υπάρχουν απειλητικά μηνύματα. «Είχα στείλει το laptop της κόρης μου σε ειδικούς τεχνικούς στην Ολλανδία,με τη βοήθεια της αστυνομίας, οι οποίοι έσπασαν τον κωδικό και αποκρυπτογράφησαν τα στοιχεία του υπολογιστή. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι η κόρη μου, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από χάκερς. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί πιστεύω ότι είναι ζωντανή και εάν ακούει όλα αυτά θα φοβάται ακόμα περισσότερο να εμφανιστεί», δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Η γυναίκα μου τώρα βρίσκεται στην Ουκρανία και κλαίει μέρα - νύχτα. Εγώ δεν περιμένω μεγάλη βοήθεια από την ΕΛ.ΑΣ, ό,τι καταφέρω μόνος μου, για να βρω την κόρη μου».      

Χθες το απόγευμα ο πατέρας της όμορφης κοπέλας, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 27 Αυγούστου, επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προκειμένου να δώσει όσα στοιχεία ήξερε, αλλά και να ζητήσει για ακόμη μια φορά τη συνδρομή των αρμοδίων ώστε να εξεταστούν τα ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά στοιχεία τόσο του ηλεκτρονικού υπολογιστή όσο και του  κινητού τηλεφώνου που είχε η 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να εντοπίσουν τι πραγματικά συνέβη το πρωινό της 27ης Αυγούστου και συγκεκριμένα το δίωρο 11 με 1 το μεσημέρι όταν από το διαμέρισμα  της Νέας Σμύρνης έφυγε η μητέρα της Μαρίας για να ψωνίσει. Μεταξύ αυτών των ωρών χάθηκαν και τα ίχνη της 27χρονης η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι και έκτοτε αγνοείται.

Κλείσιμο
Όπως έχει δηλώσει ο πατέρας της κοπέλας Νίκος Νέστορας στο protothema.gr τα τελευταία λόγια της κόρης του προς τη μητέρα της που της μίλησε στο τηλέφωνο ήταν: «Μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στεναχωριέστε, καληνύχτα».



Η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες γειτόνων της κοπέλας σύμφωνα με τους οποίους η 27χρονη είχε αναπτύξει σχέσεις με άγνωστο άνδρα ο οποίος μάλιστα την ακολουθούσε μέχρι το διαμέρισμά της και τον οποίο είχε δει γείτονας της λίγα 24ωρα πριν την εξαφάνισή της.

Ο πατέρας της Μαρίας κατέθεσε επίσης στην αστυνομία τα όσα του μετέφερε  η γυναίκα του πως είδε στο διαμέρισμα της κόρης τους, την οποία και είχε επισκεφθεί τον περασμένο Αύγουστο όταν η Μαρία δεν απαντούσε στα απανωτά μηνύματα και τηλεφωνήματα των γονιών της.

Οι γονείς της που μένουν μόνιμα στο Κίεβο της Ουκρανίας μαζί με τον 25χρονο γιο τους άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την κόρη τους όταν τον Δεκαπενταύγουστο, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, της τηλεφωνούσαν και της έστελναν με μηνύματα ευχές και εκείνη δεν απαντούσε.



Όταν η μητέρα της πήρε το πρώτο αεροπλάνο την επόμενη ημέρα και ήρθε στην Αθήνα βρήκε την κόρη της σε άθλια κατάσταση, όπως είπε στην αστυνομία ο πατέρας, ενώ και το διαμέρισμά της ήταν αρκετά βρώμικο και ακατάστατο. Ακόμη και το μικρό σκυλάκι που είχε για παρέα ήταν στα πρόθυρα ασιτίας.

Ο Νίκος Νέστορας είπε στο protothema.gr «Τον Αύγουστο η μητέρα της ανησύχησε γιατί κατάλαβε από το τηλέφωνο ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά της. Η σύζυγος μου πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να δει από κοντά τη Μαρία. Είδε την εμφάνισή της παραμελημένη και η κόρη μας ήταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της. Τη ρώτησε τι της συνέβη και η Μαρία της είπε «μαμά φοβάμαι ότι κάποιοι χάκερς με παρακολουθούν και δέχομαι απειλητικά μηνύματα». Έτσι η κόρη μου αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει την προσωπική της σελίδα στο facebook. Η σύζυγός μου προσπάθησε να μάθει περισσότερα από τη Μαρία, αλλά δεν τα κατάφερε. Γι’αυτό το λόγο αποφάσισε να έρθει να μείνει κοντά της στην Αθήνα. Στις 27 Αυγούστου πήγε η σύζυγός μου στο σουπερ μαρκετ και όταν επέστρεψε στο σπίτι η Μαρία έλειπε.


Ανησύχησε η γυναίκα μου αλλά πίστευε ότι θα επιστρέψει. Είδε ότι αργούσε και το βράδυ την πήρε τηλέφωνο στο κινητό της. Η Μαρία της απάντησε «μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στεναχωριέστε καληνύχτα».

Ο πατέρας της 27χρονης παραμένει στην Αθήνα ενώ οι έρευνες της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επικεντρωθούν στο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας, τόσο από το πανεπιστήμιο όσο και από το χώρο του μόντελινγκ στον οποίο είχε εισχωρήσει μετά τα καλλιστεία στα οποία είχε διακριθεί.

Δείτε βίντεο: Ψάχνουν τον άνδρα που είχε σχέση με την αγνοούμενη εστεμμένη φοιτήτρια




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης