Οι δυο λησταρχίνες με έναν ακόμη συνεργό ήταν καλά ενημερωμένες και είχαν σχέδιο για τη ληστεία στην τράπεζα της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα.
Επέλεξαν, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, να χτυπήσουν το υποκατάστημα της Εθνικής λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο, στις 2:20΄ το μεσημέρι. Δεν φορούσαν κουκούλες, αλλά πιθανότατα είχαν μεταμφιεστεί.
Κρατούσαν πιστόλια και μάλιστα το ένα από αυτά το κόλλησαν στον κρόταφο του διευθυντή του καταστήματος ζητώντας τα χρήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άρπαξαν πάνω από 150.000€.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο, πιθανότατα πρόκειται για ένα Toyota Starlet που αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στη Θήβα.
Στις αστυνομικές διευθύνσεις της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας σήμανε συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα παντού χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται, ενώ οι κάμερες της τράπεζας εξετάζονται με μεγάλη προσοχή, αφού ενδέχεται το χτύπημα να έγινε από άτομα που ίσως να συνδέονται με τη σύγχρονη τρομοκρατία.
Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη αστυνομία.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.