Σύντροφος της φόνισσας στο protothema.gr: «Μου έλεγε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα και τα παιδιά»

Σύντροφος της φόνισσας στο protothema.gr: «Μου έλεγε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα και τα παιδιά»

Ο σύζυγος της 35χρονης που δολοφονήθηκε παραδέχεται ότι έκανε και ο ίδιος λάθη - «Έφτασα να πυροβολήσω γιατί τρελάθηκα για τα παιδιά» λέει στο protothema.gr - Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 41χρονος

Σύντροφος της φόνισσας στο protothema.gr: «Μου έλεγε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα και τα παιδιά»
«Έκανα λάθη, πολλά και μεγάλα» λέει ο 41χρονος και εξομολογείται:  «Φοβόμουν να φύγω από το σπίτι γιατί μου έλεγε ότι θα μου σκοτώσει τα παιδιά και τη γυναίκα».

«Δεν την ήθελα πλέον, μου είχε ρίξει μέχρι και οινόπνευμα να με κάψει» συνεχίζει ο 41χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι συνέχιζε να διατηρεί σχέση μαζί της «γιατί φοβόμουν ότι θα μου κάνει ζημιά».

Κλείσιμο
Αναφέρεται, μάλιστα, σε δύο περιστατικά ενδεικτικά της ψυχοσύνθεσης της 26χρονης. Όπως λέει της είχε δώσει 1.000 ευρώ για κάτι δουλειές «και αυτή νοίκιασε αυτοκίνητο για να ψάχνει να με βρει» ενώ λίγες ημέρες πριν το φονικό είχε πάει στο Λαγονήσι και είχε κάνει φασαρία σε ταβέρνες αναζητώντα τον.



«Δεν το πίστευα ότι θα έπαιρνε μαχαίρι για να σφάξει κόσμο» λέει τώρα ο 41χρονος.

Ξαναφέρνοντας στη μνήμη του όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, κατηγορεί την 26χρονη ότι λέει ψέμματα ότι ο ίδιος δεν βρισκόταν στο μαγαζί. «Ήμουν στο μαγαζί, ήρθε, με είδε και μετά πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου μου. Έκανα όπισθεν, πήγα στο σπίτι, άνοιξα την αυλόπορτα, την είδα, της έριξα ένα χαστούκι και μετά άκουσα τα παιδιά μου να μου φωνάζουν "μπαμπά  αυτή σκότωσε τη μαμά". Πήρα τη γυναίκα μου στο αυτοκίνητο και την πήγα στο κέντρο υγείας μήπως τη σώσω».



Όσο για την αντίδρασή του να πάρει καραμπίνα και να πυροβολήσει κατά του πεθερού του λέει ότι «το έκανα γιατί τρελάθηκα για τα παιδιά του». Χρησιμοποιεί, μάλιστα, βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του πατέρα της 26χρονης φόνισσας ισχυριζόμενος  ότι «δεν υπάρχει χειρότερος ανθρωπος» και ότι «αυτος φταίει γι' αυτή την κοπέλα».

Μιλώντας τέλος για τα μεγάλα θύματα της οικογενειακής αυτής τραγωδίας, τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με τις δύο γυναίκες, ο 41χρονος λέει ότι αν δεν μπει φυλακή θα τα πάρει για να τα μεγαλώσει.
«'Εφυγε το καλύτερο κορίτσι»


Κατά την είσοδό του  στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 41χρόνος φώναξε προς την πλευρά των δημοσιογράφων: «Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!»
          
Σε βάρος του 41χρόνου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
         
Πάντως, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι 41χρόνος. Ενδεικτικό της κατάστασής του είναι ότι ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών ξέσπασε σε γοερά κλάματα.
          
Ενώπιον των αστυνομικών ο 41χρόνος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμφανίστηκε μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του.
          
Παράλληλα, υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της συντρόφου του για τον φόνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: "Αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε;". Πήγα να τον φοβερίσω, για να καταλάβει τι έκανε γιατί για μένα αυτός ήταν ο φταίχτης».
          
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών πως όταν έφτασε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρόνης του φώναξε «Που είσαι ρε;» και εκείνος όπως υποστηρίζει ο 26χρόνος του απάντησε: «Τι θες ρε μαλ...α» και συνεχίζει: «Χωρίς να κατέβω από το αυτοκίνητο και σε απόσταση 10-15 μέτρων πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω».

Ακόμη,  ο 41χρόνος φέρεται να υποστηρίζει πως πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων μέσα από το αυτοκίνητο με παλιό δίκαννο του παππού του, ενώ έχει πιο καινούργια καραμπίνα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης