Έγκλημα στο Κορωπί: Πισώπλατα μαχαίρωσε η νυν την πρώην σύντροφο

Έγκλημα στο Κορωπί: Πισώπλατα μαχαίρωσε η νυν την πρώην σύντροφο

Η 35χρονη έχει δεχθεί τα περισσότερα χτύπηματα στην πλάτη - Όλα έγιναν όταν η 26χρονη δολοφόνος πήγε στο σπίτι της και ξεκίνησε καβγάς

Έγκλημα στο Κορωπί: Πισώπλατα μαχαίρωσε η νυν την πρώην σύντροφο
Έγκλημα πάθους βλέπει η αστυνομία πίσω από την δολοφονία της 35χρονης γυναίκας από 26χρονη κοπέλα χθες το βράδυ στο Κορωπί.
 
Τις δύο γυναίκες συνδέει ερωτικά ένας 41χρονος άνδρας ο οποίος ήταν πρώην σύζυγος του θύματος και νυν σύντροφος της δολοφόνου και έχει συνολικά τέσσερα ανήλικα παιδιά και με τις δύο γυναίκες.
 
Το άγριο έγκλημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της άτυχης 35χρονης, στην οδό Πυθαγόρα στο Κορωπί, όταν η 26χρονη την επισκέφτηκε και ξεκίνησε καβγά.
 
Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα δύο της παιδιά όταν η δολοφόνος της χτύπησε την πόρτα.

Κλείσιμο

 
Το θύμα ανυποψίαστο πήγε να δει ποιος είναι, έμεινε έκπληκτη όταν είδε την 26χρονη κοπέλα να την περιμένει και να της φωνάζει πως θέλει να συζητήσουν.
 
Η 35χρονη γυναίκα την πλησίασε και άρχισε ένας άγριος καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών. Η 26χρονη τότε έβγαλε ένα μαχαίρι και το χρησιμοποίησε εναντίον της 35χρονης αντίζηλου της, μαχαιρώνοντας την σε διάφορα σημεία του σώματος της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα περισσότερα χτυπήματα το θύμα τα δέχθηκε στην πλάτη.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως ο 41χρονος, ο οποίος στα 100 μέτρα απόσταση από το σπίτι της οδού Πυθαγόρα διατηρεί συνεργείο, ήταν εκείνος που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της καθώς είχε δεχθεί μαχαιριές σε διάφορα σημεία.
 
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Κέντρο Υγείας και ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια της περιοχής η οποία διερευνά την δολοφονία και ήδη έχει προχωρήσει στην σύλληψη της 26χρονης γυναίκας ενώ στην αυλή του σπιτιού της 35χρονης βρέθηκε και το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποίησε η δράστης.

Δείτε βίντεο από το σημείο της δολοφονίας στο Κορωπί 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης