Εισβολή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ - Ζήτησαν απεργία διαρκείας

Εισβολή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ - Ζήτησαν απεργία διαρκείας

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Πέταξαν φυλλάδια και φώναξαν συνθήματα, ενώ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ συζητούσαν με διευθυντές Μέσων Ενημέρωσης - Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχώρησαν από την ΕΣΗΕΑ και η συνεδρίαση συνεχίστηκε

Εισβολή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ - Ζήτησαν απεργία διαρκείας
«Ντου» στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ έκαναν το μεσημέρι της Δευτέρας μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση για την πορεία της απεργίας στα Μέσα Ενημέρωσης με την συμμετοχή διευθυντών εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών.

«Ποιο είναι το νόημα αυτής της συνάντησης; Θέλετε να ακούσετε τα επιχειρήματα της εργοδοσίας;» είπαν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θέλησαν να διακόψουν την συζήτηση των συνδικαλιστών με τους διευθυντές των ΜΜΕ που προσκλήθηκαν.




Κλείσιμο
Τα μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ εισέβαλαν στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και παρέμειναν στον χώρο όπου πραγματοποιούνταν η συνεδρίαση για περίπου 20 λεπτά, εκφράζοντας το αίτημα για απεργία διαρκείας στα Μέσα Ενημέρωσης. 

Αφού πέταξαν φυλλάδια και φώναξαν συνθήματα, τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχώρησαν από την ΕΣΗΕΑ και η συνεδρίαση συνεχίστηκε.



Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης (αριστερά στη φωτογραφία) υποστήριξε ότι «μέχρι την Τετάρτη θα είναι πισώπλατο χτύπημα αν αναστείλουμε την απεργία».

«Προσπαθούμε να βρούμε λύση για να γίνει ο αγώνας πιο αποδοτικός είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) Σταμάτης Νικολόπουλος απαντώντας στην θέση που διατύπωσε ο γγ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών.









Κατρούγκαλος:Να δούμε πώς μπορεί να διασωθεί μέρος του αγγελιόσημου
«Επειδή θέλουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διασωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ, έχω καλέσει αύριο σε μία τριμερή συνάντηση τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών των μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του γραπτού Τύπου όσο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, για να δούμε πως θα γίνει δυνατόν να διασωθεί ένα μέρος του αγγελιόσημου, το οποίο οι δανειστές απαίτησαν να καταργηθεί, θεωρώντας το ως κοινωνικό πόρο» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης