, ήταν μόλις 34 ετών, παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού, ηλικίας 4,5 ετών, και σε λίγο καιρό, εάν η μοίρα δεν έπαιζε αυτό το τραγικό παιχνίδι, θα κρατούσε στα χέρια του και το δεύτερο παιδί του.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου μπήκε τελευταία στιγμή στο Agusta Bell
, καθώς το δικό του είχε παρουσιάσει βλάβη.
Ο πατέρας του συγκλόνισε το Σάββατο όταν δήλωσε ότι «το παιδί μου τώρα είναι αδερφός και γιος όλων των Ελλήνων».
Το Σάββατο η Ελλάδα «αποχαιρέτισε» τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου, τον 37χρονο υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, στην κηδεία στη Μεταμόρφωση στην οποία έδωσε το παρών η πολιτική και η φυσική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.
Τη Δευτέρα, τέλος, στις 15:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου στον Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.
Φωτογραφίες από το «αντίο» στον Αναστάσιο Τουλίτση
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.