Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Αναλυτικά οι πίνακες
Η θητεία των νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα διαρκέσει από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως τις 31 Ιουλίου 2018 - Ο κ. Φίλης συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη διαδικασία και ευχήθηκε στους νέους διευθυντές Εκπαίδευσης «καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους»
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής νέων διευθυντών Εκπαίδευσης, καθώς σήμερα αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες επιλογής, μετά από σχετική απόφαση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,Νίκου Φίλη.
Η θητεία των νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα διαρκέσει από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως τις 31 Ιουλίου 2018.
Εξάλλου, σε σχετικό μήνυμά του, ο κ. Φίλης συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη διαδικασία και ευχήθηκε στους νέους διευθυντές Εκπαίδευσης «καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους και στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου» ενώ τους διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα είναι αρωγός στην προσπάθειά τους.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.