Ένταση στο Πολυτεχνείο ανάμεσα σε αριστεριστές και ΣΥΡΙΖΑ λόγω... Τσίπρα
Όταν μέλη αριστερών παρατάξεων ενημερώθηκαν για την πρόθεση του πρωθυπουργού να καταθέσει στεφάνι απώθησαν βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που ηταν στο χώρο
Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο χώρο του Πολυτεχνείου ανάμεσα σε μέλη αριστερών παρατάξεων και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου.
Κλείσιμο
Όταν οι αριστεριστές ενημερώθηκαν για την πρόθεση του πρωθυπουργού επιχείρησαν να απωθήσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργούς της κυβέρνησης που βρίσκονταν από νωρίτερα στο χώρο, όπως τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Γιώργο Βαρεμένο και τον Γιώργο Τσιρώνη, που είχαν σχηματίσει αλυσίδα προκειμένου να περάσει από εκεί ο πρωθυπουργός.
Τελικά λίγο πριν τις 9:20 ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο χώρο και κατέθεσε στεφάνι.
Μετά την αποχώρησή του, ωστόσο, η ένταση συνεχίστηκε με σπρωξίματα και φραστικές αντεγκλήσεις.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση