Ρεσιτάλ δίνει αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος της πόλης που βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των εορτασμών του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της επετείου του «Όχι».
Αυτή τη φορά δεν μάσησε τα λόγια του για την μαθητική παρέλαση, που στην Θεσσαλονίκη γίνεται την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά σχολίασε αρχικά πως «τα αγοράκια ήταν πιο καλά από τα κοριτσάκια», ενώ στάθηκε και στο ότι δεν του αρέσει να βλέπει τακούνια στις μαθήτριες: «Επιτέλους φέτος είδαμε πως τα περισσότερα κορίτσια δεν φορούσαν τακούνια. Μέχρι πέρυσι βλέπαμε στις παρελάσεις πως δεν μπορούσαν να περπατήσουν»!
«Αυτό είναι υποχρέωση των γυμναστών», είπε ο δήμαρχος, «που πρέπει να πουν ήρθες με τακούνια, σπίτι σου, αντίο σου»!
Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι σχολίασαν πως ακούγεται συντηρητικός με τις απόψεις του για τα τακούνια, επέμεινε, λέγοντας «Είναι άσχημο το θέαμα, πώς να το κάνουμε, στην παρέλαση δεν πας με τακούνια».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας