Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης στο Καματερό: Έτσι χάθηκαν τα ίχνη της αδερφής μου

Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης στο Καματερό: Έτσι χάθηκαν τα ίχνη της αδερφής μου

Ο αδερφός της 43χρονης λέει στο protothema.gr ότι πιθανότατα παρασύρθηκε από το ρέμα όταν κατέβηκε από το όχημά της βλέποντας τα ορμητικά νερά

Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης στο Καματερό: Έτσι χάθηκαν τα ίχνη της αδερφής μου
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης, που φέρεται να παρασύρθηκε την Πέμπτη από τα ορμητικά νερά στην ευρύτερη περιοχή του Καματερού όπου βρέθηκε το ΙΧ της και συγκεκριμένα στη νέα χάραξη της Θηβών. Στην έρευνα συμμετέχουν 30 άνδρες από την πυροσβεστική και τη ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν και δυο ειδικά σκυλιά.

Tο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας 
Κλείσιμο


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αρχές φοβούνται το χειρότερο, καθώς η γυναίκα ίσως να παρασύρθηκε προς το ποτάμι του Κηφισού.

Οι συγγενείς της είναι συγκλονισμένοι και η ήσυχη γειτονιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έχει θορυβηθεί από την εξαφάνιση της 43χρονης.



«Δεν ξέρουμε τίποτα. Αγωνιούμε για το τι έχει γίνει», είπαν στο protothema.gr συγγενείς της αγνοούμενης.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, πήρε το αυτοκίνητο της από το σπίτι και πήγε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Στα 150 μέτρα από το σπίτι της εγκλωβίστηκε από την ορμή του νερού και κατέβηκε στην συμβολή των οδών Ζερβά και Πετμεζα. Το νερό με την ορμή του πήρε το αυτοκίνητο μάρκας Citroen και το μετακίνησε 200 μέτρα μακριά μέσα στο κανάλι, που οδηγεί στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών. Εκεί το αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στα έργα.

Ο αδερφός της άτυχης 43χρονης εκτιμά πως αφού βγήκε από το αυτοκίνητο της, δεν κατάφερε να προστατευτεί και παρασύρθηκε και εκείνη προς το ρέμα.

O αδερφός της 43χρονης μιλά στο protothema.gr



Τα προσωπικά αντικείμενα που είχε η 43χρονη στο αυτοκίνητό της 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης