Εχεις ΘΕΜΑ; Εχεις μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου με 16€
Το Πρώτο Θέμα σε συνεργασία με την International Life σας προσφέρουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ασφάλεια αυτοκινήτου ΚΑΙ με το μήνα ΚΑΙ μόνο με 16 ΕΥΡΩ για όλα τα αυτοκίνητα από 600cc έως 2500cc.
UPD:
Ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα μόνο με 16 ευρώ!
Μια εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του Πρώτου Θέματος και της ασφαλιστικής εταιρίας
International Life ξεκινάει αυτή την Κυριακή.
Κλείσιμο
Χρήση αυτής της καταπληκτικής προσφοράς μπορούν να κάνουν όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από την Κυριακή 13/9 με το κουπόνι που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας (στην έκδοση με τις προσφορές).
Έτσι, αγοράζοντας το Πρώτο Θέμα της Κυριακής 13/9 θα έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας για ένα ολόκληρο μήνα χωρίς αποστολή δικαιολογητικών, όρους και προϋποθέσεις, μόνο με 16 ευρώ και το κουπόνι του ΘΕΜΑτος, έτσι απλά και ελεύθερα, χωρίς καμία άλλη δέσμευση.
Το κουπόνι που θα υπάρχει κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα θα ισχύει για δύο εβδομάδες. Συνεπώς, το κουπόνι της Κυριακής 13/09 θα ισχύει από την Κυριακή 13/09 έως και το Σάββατο 26/09/2015.
Οι ασφαλιστικές καλύψεις που σας παρέχονται είναι οι εξής:
- Αστική Ευθύνη Σωματικών Βλαβών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ
- Αστική Ευθύνη Υλικών Ζημιών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ
- Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού
Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους :
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.