Ιατροδικαστής: Έτσι δολοφονήθηκαν οι δύο Πακιστανοί στον Κορυδαλλό

Ιατροδικαστής: Έτσι δολοφονήθηκαν οι δύο Πακιστανοί στον Κορυδαλλό

Ενας από τους δύο έφερε πολλαπλά τραύματα αμύνης στα χέρια, στην προσπάθειά του πιθανότατα να αμυνθεί την ώρα που τον χτυπούσαν

Ιατροδικαστής: Έτσι δολοφονήθηκαν οι δύο Πακιστανοί στον Κορυδαλλό
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας η νεκροτομή των δύο Πακιστανών κρατουμένων που τραυματίστηκαν θανάσιμα στη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιάκος, που εξέτασε τα δύο πτώματα, μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε πως ο 36χρονος Πακιστανός, «είχε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, δύο στο επιθωράκειο στην αριστερή, πλαϊνή και μπροστινή επιφάνεια κι άλλα δύο στο επιθωράκειο δεξιά. Αυτά τα τραύματα αφορούν σε ζωτικά όργανα τόσο της κοιλίας, όσο και του θώρακα. Το θύμα έφερε, επίσης, πολλαπλά τραύματα αμύνης στα χέρια στην προσπάθειά του πιθανότατα να αμυνθεί την ώρα που τον χτυπούσαν».

«Είχε ακόμα άλλο ένα τραύμα υπερόφρια, που επέφερε μεγάλη αιμορραγία στην κεφαλή», πρόσθεσε.

Κλείσιμο


Όσον αφορά στον 30χρονο, επίσης, πακιστανικής καταγωγής, ο κ. Μπογιόκας, σημείωσε τα εξής: «Είχε λιγότερα τραύματα, όμως αφορούσαν σε ζωτικά σημεία. Δύο ήταν στην κοιλιά και δύο στο θώρακα. Κι αυτός είχε τραύματα στα χέρια στην προσπάθειά του να αμυνθεί».

«Η όλη διαδικασία από εμάς θα συνεχιστεί και αύριο με εργαστηριακές εξετάσεις. Θα κάνουμε, τέλος, και δακτυλοσκόπηση, προκειμένου να ταυτοποιηθεί και τυπικά η ταυτότητα των νεκρών», κατέληξε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης