Η πενθήμερη Λυκείου κατέληξε... Οδύσσεια στην Ελβετία: Δείτε πώς εξαπάτησαν τους μαθητές!

Η πενθήμερη Λυκείου κατέληξε... Οδύσσεια στην Ελβετία: Δείτε πώς εξαπάτησαν τους μαθητές!

«Αύριο επιστρέφουν στην Αρτα τα παιδιά», λέει ο διευθυντής του σχολείου στο protothema.gr - Πλήρωσαν επιπλέον 45 ευρώ έκαστος, προκειμένου να γυρίσουν - Συνολικά η εκδρομή είχε στοιχίσει 20.000 ευρώ

Η πενθήμερη Λυκείου κατέληξε... Οδύσσεια στην Ελβετία: Δείτε πώς εξαπάτησαν τους μαθητές!
Σε μία απίστευτη ιστορία έμπλεξαν μαθητές της Β' Λυκείου του και οι καθηγητές του Τρίτου Λυκείου Αρτας, όταν η πενθήμερη εκδρομή στην Ελβετία κατέληξε σε αγωνία χωρίς τέλος. 

Ταξιδιωτικό πρακτορείο με έδρα την Αθήνα, που πήρε τα χρήματα των παιδιών, δεν είχε κλείσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε εισιτήρια επιστροφής, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα ούτε για τη διαμονή τους, ούτε φυσικά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Το protothema.gr μίλησε με τον διευθυντή του Τρίτου Λυκείου Αρτας, Ευάγγελο Καραμπά, ο οποίος τόνισε πως αισθάνεται αγανάκτηση και πικρία για την απίστευτη περιπέτεια που βιώνουν τα παιδιά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το σχολείο να κινηθεί νομικά κατά του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Travel City». 

Κλείσιμο
«Εξασφαλίσαμε την επιστροφή των παιδιών με ασφάλεια κι επισπεύσαμε τη διαδικασία κατά μία ημέρα. Σήμερα στις τέσσερις το απόγευμα τα παιδιά φτάνουν Ανκόνα. Εκεί θα επιβιβαστούν στο πλοίο κι αύριο το πρωί θα φτάσουν στην Ηγουμενίτσα κι από εκεί θα επιστρέψουν στην Αρτα», σημείωσε, ο κ. Καραμπάς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής, τα παιδιά θα ταξίδευαν από την Αρτα στην Ελεβετία, όπου θα έμεναν τρεις ημέρες, κι από εκεί επόμενος προορισμός, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα, το Μιλάνο της Ιταλίας.

«Ολα έγιναν κατά την τρίτη ημέρα της εκδρομής, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν γίνει οι οικονομικές συναλλαγές με το ξενοδοχείο και δεν είχαν πληρωθεί τα εισιτήρια επιστροφής. Ευτυχώς, το θέμα λύθηκε και τα παιδιά επιστρέφουν με ασφάλεια», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως οι συνολικά 46 και οι τέσσερις συνοδοί τους χρειάστηκε να πληρώσουν επιπλέον 45 ευρώ έκαστος, προκειμένου να γυρίσουν στην Ελλάδα, ενώ τα χρήματα που είχαν δοθεί για την εκδρομή τους ήταν περίπου 20.000 ευρώ. Τουλάχιστον, παρά την απίστευτη ταλαιπωρία, τα παιδιά και οι καθηγητές τους επισκέφθηκαν το CERN, που ήταν άλλωστε κι ο κύριος λόγος της εκδρομής τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης