Σε όλα τα σημεία κατάπλου των πλοίων υπάρχουν στελέχη του λιμενικού, προκειμένου να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες επιβάτες που επιστρέφουν στον κλεινόν άστυ
Μέτρα για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα έχει λάβει από το πρωί το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Σε όλα τα σημεία κατάπλου των πλοίων υπάρχουν στελέχη του λιμενικού, προκειμένου να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες επιβάτες που επιστρέφουν στον κλεινόν άστυ.
Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει επίσης αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, ότι καλό είναι να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.
Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα από διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες 13 πλοία, ενώ από νησιά του Αργοσαρωνικού θα υπάρξουν 13 κατάπλοι υδροπτερύγων και 15 Ferriboat.
Κλείσιμο
Στη Ραφήνα θα έχει 7 κατάπλους πλοίων από τις Κυκλάδες και 6 από το Μαρμάρι, ενώ έξι κατάπλοι πλοίων θα έχει επίσης το λιμάνι του Λαυρίου.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.