Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 47χρονος που κατηγορείται για τους πυροβολισμούς τεσσάρων ανηλίκων στο Αίγιο. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια τα ξημερώματα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην σημειωθούν επεισόδια.
Ο 47χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκισή του, σύμφωνα με το tempo24.news.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην οδό Φιλοποίμενος στο Αίγιο, όταν τα τέσσερα παιδιά ήταν στις σκάλες και δέχθηκαν πυροβολισμούς. Τρία από τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αιγίου, ενώ ένας 15χρονος διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου και χειρουργήθηκε.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.