Norman Atlantic: Ανηψιός ψάχνει το θείο του που δεν υπάρχει σε καμία λίστα
Ο Γεράσιμος Καζαντζίδης έκανε συχνά δρομολόγια προς την Ιταλία
Οι περισσότεροι από όσους πήγαν στην 111 ΠΜ στην Ελευσίνα για να υποδεχθούν τους 43 διασωθέντες από το Norman Atlantic στάθηκαν τυχεροί κάθως αρχικά άκουσαν το όνομα και στη συνέχεια είδαν τους δικούς τους ανθρώπους.
Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τον ανηψιό του οδηγού Γεράσιμου Καζαντζίδη, ο οποίος αν και ταξίδεψε μέχρι την Ελευσίνα δεν άκουσε κάποια ευχάριστη είδηση.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε το όνομα του θείου του προσθέτοντας ότι δυστυχώς δεν υπάρχει σε καμία από τις λίστες που έχουν δημοσιευθεί.
Όπως είπε ο Γεράσιμος Καζαντζίδης έκανε συχνά δρομολόγια προς Ιταλία και απηύθυνε έκκληση σε όσους τυχόν τον έχουν δει να επικοινωνήσουν είτε με την οικογένεια είτε με τις ελληνικές αρχές.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.