Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Δύο νεκροί από πυρκαγιά σε τριώροφο κτίριο
Νεκροί μια γυναίκα, ένοικος του κτιρίου, και ένας πυροσβέστης που προσπάθησε να την σώσει - Η φωτιά ξεκίνησε από κατάστημα υδραυλικών - Άλλοι δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
Τραγωδία με δύο νεκρούς το βράδυ της Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο.
Ένας πυροσβέστης και μια ένοικος τριώροφου κτίριου στην οδό Ιπποκράτους 4 στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους.
Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ ο άτυχος πυροσβέστης, ο οποίος ήταν περίπου 30 ετών, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να απεγκλωβίσει την γυναίκα από μπαλκόνι στο δεύτερο όροφο του κτιρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο εισέπνευσαν μεγάλη ποσότητα καπνού.
Η φωτιά ξέσπασε στις 9 το βράδυ σε κατάστημα υδραυλικών που βρίσκεται στο ισόγειο ενώ επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο του κτηρίου.
Κλείσιμο
Η πυροσβεστική λόγω του πυκνού καπνού και των συνεχών εκρήξεων που σημειώνονταν από φιάλες ασετιλίνης στο ισόγειο, δεν μπορούσε να πλησιάσει το κτήριο για πολύ ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανώς ένοικος των ορόφων μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο Σωτηρία ενώ στο 251 ΓΝΑ μεταφέρθηκε, επίσης με αναπνευστικά προβλήματα, και δεύτερος πυροσβέστης. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής.
Τη φωτιά κατάφεραν να σβήσουν τελικά οι 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα που βρέθηκαν στο σημείο.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.