Για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' εξακολούθηση - Εισαγγελέας: Δεν δικαιολογούνται 260.000 ευρώ στους λογαριασμούς του
Την παραπομπή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε δίκη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' εξακολούθηση προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών Ευάγγελος Μπακέλας, με πρότασή του προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Στο κείμενο της πρότασης του εισαγγελέα αναφέρεται ότι τα εν λόγω χρήματα (259.759 ευρώ) προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα και συγκεκριμένα από την υπεξαίρεση που τέλεσε ο Παναγιώτης Σαξώνης, γίνεται αναφορά σε λογαριασμούς που διατηρούσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με τον Μιχάλη Λεμούσια και επισημαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του παραπάνω ποσού αναλήφθηκε από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.
Επιπλέον, τονίζεται ότι δεν επιβεβαιώνεται από κανένα στοιχείο ο ισχυρισμός ότι το ποσό προερχόταν από χρηματικές προσφορές των εκλεγέντων υποψηφίων του συνδυασμού του κ. Παπαγεωργόπουλου.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.