ΠΟΕ - ΟΤΑ: Καταλήψεις δήμων τη Δευτέρα ενάντια στην αξιολόγηση

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Καταλήψεις δήμων τη Δευτέρα ενάντια στην αξιολόγηση

Την Παρασκευή θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Αττικής, έξω από τα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Καταλήψεις δήμων τη Δευτέρα ενάντια στην αξιολόγηση
Οι εργαζόμενοι στην τοπική Αυτοδιοίκηση εισέρχονται σε τροχιά κινητοποιήσεων, αντιδρώντας στο Νόμο 4250/2014 για την αξιολόγηση.

Ειδικότερα, η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ - ΟΤΑ) αποφάσισε να προχωρήσει στις εξής κινητοποιήσεις:

- Την Παρασκευή, 25 Απριλίου, θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Περιφέρεια Αττικής, στις 11.00 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα) και αμέσως μετά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).

- Τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας, προτείνεται να γίνουν καταλήψεις στα δημαρχεία της χώρας.

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ, αποφάσισε επίσης να ζητήσει από την ΑΔΕΔΥ να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να χαρακτηριστεί αντισυνταγματικός ο νόμος. Η Ομοσπονδία αναφέρει πως εάν δεν προσφύγει η ΑΔΕΔΥ, θα προσφύγει η ίδια, σε συνεργασία με άλλες Ομοσπονδίες.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης