Βίντεο: «Θερμή» υποδοχή στον Ν. Δένδια στο Ληξούρι

Βίντεο: «Θερμή» υποδοχή στον Ν. Δένδια στο Ληξούρι

Ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια

Βίντεο: «Θερμή» υποδοχή στον Ν. Δένδια στο Ληξούρι
Αντιμέτωπος με οργισμένους κατοίκους της Κεφαλονιάς βρέθηκε τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι του νησιού άρχισαν να τον «γιουχάρουν» καθώς ο υπουργός έφτασε να δει τους σεισμόπληκτους στο Ληξούρι με πολυπληθή συνοδεία αστυνομικών για ασφάλεια, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από το kefalonias.gr
Κλείσιμο

«Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 4 εκατομμύρια για να πιάσεις τον Ξηρό και εδώ οι άνθρωποι να μη μπορούν να μπουν στα σπίτια τους, να έχει πέσει το λιμάνι και να μην κάνετε τίποτα», είπαν, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενοι στον κ. Δένδια οι κάτοικοι.



Σημειώνεται ότι ο κ. Δένδιας μετέβη αρχικά στο Ληξούρι, όπου επισκέφτηκε σημεία στα οποία σημειώθηκαν ζημιές από τη σεισμική δραστηριότητα, όπως το λιμάνι της πόλης, σχολικά κτίρια και το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αργοστόλι, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Περιφέρειας (ΣΟΠΕ), που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΤΕΙ Κεφαλονιάς.

Τέλος, επισκέφθηκε την έδρα της περιφερειακής ενότητας Κεφαλληνίας - Ιθάκης, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ευστάθιο - Σωτήριο Κουρή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης