Στα δύο άνοιξε η γη στην Κεφαλονιά λίγο έξω από το χωριό Σουλάροι μετά τον σεισμό των 5,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής.
Η καμέρα του MEGA κατέγραψε μοναδικές εικόνες του ρήγματος μήκους σχεδόν τριάντα μέτρων που δημιουργήθηκε στο σημείο.
Οι γεωλόγοι του υπουργείου Περιβάλλοντος που εξέτασαν το ρήγμα εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί για τη δημιουργία τυχόν περαιτέρω προβλημάτων αφού εκτίμησαν ότι αποτελεί φυσιολογικό φαινόμενο μετά από έναν τόσο ισχυρό σεισμό
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.