Την διακοπή της παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης προκάλεσε η «εισβολή» απλήρωτων εργαζομένων της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος.
Εκτός από τον ίδιο τον Σεραφείμ Κοτρώτσο τα λεκτικά πυρά των συγκεντρωμένων δέχθηκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντες στην αίθουσα και υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν.
Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης, Ρένα Δούρου, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Βαρεμένος, Κώστας Τζαβάρας, Γιώργος Ντόλιος, Προκόπης Παυλόπουλος καθώς και ο Κώστας Λαλιώτης ενώ στο πάνελ της παρουσίασης ήταν οι Νικήτας Κακλαμάνης, Στέλιος Περράκης, Γιώργος Χατζημαρκάκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Ο δημοσιογράφος σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «εισβολή» τριών πρώην εργαζομένων στην εφημερίδα «Αποκαλύψεις» και άγνωστο αριθμό «αλληλέγγυων». Ο κ. Κοτρώτσος υποστηρίζει ότι η εφημερίδα έκλεισε «εξαιτίας της καταβύθισης της διαφημιστικής αγοράς, το δεύτερο εξάμηνο του 2010, ως αποτέλεσμα της φοβερής κρίσης που κτύπησε την χώρα μετά το πρώτο Μνημόνιο» προσθέτοντας ότι δεν είχε βοήθεια από επιχειρηματίες για να την κρατήσει ζωντανή.
Κλείσιμο
Υποστηρίζει ότι έχει αναγνωρίσει τις οφειλές του και «κατά καιρούς, και όσο μου το επιτρέπουν οι ρυθμισμένες ή υπό ρύθμιση οφειλές προς το Δημόσιο, καταβάλλω διάφορα ποσά σε πρώην εργαζόμενους των Αποκαλύψεων, έναντι των οφειλών μου».
Προσθέτει, δε, ότι έχουν γίνει προσπάθειες για συμβιβασμό με το 1/5 των εργαζομένων που κινήθηκαν δικαστικά αλλά αυτοί υπαναχώρησαν από τη συμφωνία «ότι αποδέχονται την άμεση καταβολή ποσού 10.000+ 5.000 ευρώ (σε δύο δόσεις) , πριν τις εορτές των Χριστουγέννων». «Είχαν, προφανώς, αποφασίσει να πραγματοποιήσουν την … «παράσταση διαμαρτυρίας» ενώπιον ενός πολιτικού και δημοσιογραφικού ακροατηρίου για να με μειώσουν επαγγελματικά και να με διασύρουν. Και για να επιλύσουν, προφανώς, και άλλου είδους «διαφορές» πολιτικών αποχρώσεων που δεν με αφορούν» συμπληρώνει ο κ. Κοτρώτσος.
Ανακοινώνει, δε, ότι «στην παρέμβασή μου κατά την παρουσίαση του βιβλίου είχα σκοπό να ανακοινώσω ότι ένα μεγάλο μέρος των εισπράξεων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα τις έδινα στους πρώην εργαζόμενους των Αποκαλύψεων. Οι κραυγές και η λεκτική βία δεν μου το επέτρεψαν αλλά, προφανώς, ισχύει».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.