Κανένα εν ενεργεία στέλεχος των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων δεν εμπλέκεται ή συμμετέχει σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το πόρισμα που παρέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο.
Την έρευνα διεξήγαγαν τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων μετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας την περασμένη Κυριακή.
Στην ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ επισημαίνεται ότι για τα αποτελέσματα της έρευνας ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.