Σε νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο προχωρά η ΑΔΕΔΥ «ενάντια στη σφαγιαστική πολιτική των έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων».
Συγκεκριμένα, κατόπιν της χθεσινής σύσκεψης του Προεδρείου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών – Μελών της, αποφασίστηκε:
1. Πραγματοποίηση Παναττικής Στάσης Εργασίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.00 το μεσημέρι και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.
2. Πραγματοποίηση 24ωρης Παναττικής Απεργίας την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, με συγκέντρωση στις 10:30 στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15).
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους